Весо, това с жиголстването къде не идва от Уран.
Ако това те влече, прави го. (ето това е Уран - разбиране и приемане)
Но ако искаш за себе си успехи, вложи ресурси в себе си. Ресурсите не е задължително да са пари. А време, което отделяш за знания.
Прави нещата, които харесваш, но ги усъвършенствай - това е да влагаш в себе си.
И преди съм ти казвала, че в ерата на технологиите имаш огромни възможности.
Как си учил астрология? Да не си ходил на курс?
Защото аз нито за астрологията, нито за тарото съм ходила на курс - тоест, вложеното в това е времето ми и парите, които съм дала за колодите.
Така и ти, не помня да си бил на курс. Но имаш знания. Дошли от желанието ти да ги получиш. Ами за всичко действай по този начин - хвани едно нещо за ухото и го развивай. Сам, ако нямаш възможност за друг вариант. По-трудно е. Но не е невъзможно.
А по картите на Делф и твой въпрос - ти сам си в състояние на вледеняване, замразил си се и си се отдал на тъга. В теб има болка. Трябва да излезе. Предстои ти пътуване - може и метафорично. Трябва да стигнеш до върха. Сега си в ниското, може и да звучи като сега си на дъното, а имаш път до върха. Може да видиш някаква светлинка, надежда, която ще те крепи в пътуването ти. Но няма да е лесно. В край на периода ще си раздвоен. Държиш се за две неща, нито едното пускаш, нито другото. А това те прави нестабилен.
Бъди по-смел.
Ако Делф помни последната карта в колодата, тя ще ми е интересна.