:38:
Еммаааа моля ,
Аз искам да попиташ картите за предстоящата ми среща с мъж(назовавам го) какво да очаквам и развитие на взаимоотношенята ни до коледа ?
Павла, много хубави карти се паднаха за въпроса ти.
Кралица чаши Шестица пентакли Десятка чаши На теб определено ти е чувствено. Преливаш от емоции и имаш нужда да обгрижваш другите, да задоволяваш нуждите им в материалния и чувствения свят. Ще се стремиш към разбиране на околните. Но нека не си прекалено отдадена. Не забравяй, че и ти имаш своите желания, които не трябва да загърбваш в името на чуждото щастие.
Може да изливаш чувствата си под формата на някакво творчество, писания, споделяне. Ще се опиташ да запазиш някаква цялост. Дори да има някой по-жлъчен коментар или действие на недобронамерен човек.
Част от това, което имаш, може да дадеш на другите. Които са в по-слаба позиция. Или да даваш повече парички за децата. Шестицата в големите аркани е Влюбените. Видя ми се интересно. В случая може да е по-голяма стабилност по отношение на любовта или съюзите с другите. Да не се върне някоя ситуация от миналото? По-скоро да се почувстваш разплатена за минали събития. Не забравяй да дадеш на хората в нужда. Или запали свещичка в храм. Направи малко дарение. За да ти се върне добротата.
Според мен с този човек ще имате хубави отношения, последната карта е много семейна, интимна, говори за радостни чувства, споделени емоции. Хармония в отношенията, може да си станете по-близки емоционално.
Този мъж с огнен темперамент ли е?