Оракулските до някаква степен говорят за същото, което и таро.
Трябва да намеря баланс, да търся хармонията. Може би да се смиря. Да приема в себе си доброто и лошото, мъжкото и женското. Да затворя очи и да прогледна с усета си може да ми помогне, особено ако има дисхармония в някои сфери от живота ми. Трябва да направя списък на нещата, които не харесвам в себе си или в отношенията с хората.
Втората карта е конкретна - излекуване. Това ще стане като се свържа с истинската си природа, със себе си. Някъде е сърцевината ми, а аз съм извън това място.
И в тарото на втора позиция има сърце. И двете карти говорят за някаква болка и лекуването й.
Третата карта е свързана с промяна. С нови убеждения и вяра напред. И тази карта говори за напускане на миналото. Заради сълзовидните елементи си мисля, че може и да си поплача - облекчаващи сълзи.
Тази еврейска звезда малко ме обърква. :012: Да речем, че ще ме закриля този символ.
Хексаграмата на Соломон предпазвала от уроки и от демона Лилит, която нощно време похищавала потъналите в сън младенци.
Само отбелязвам, че тр. Лилит шества върху стелиума ми. Изкушения, изкушения. И на мен ми е изкусителско. :012:
Последната карта много...божествена. Това е, накрая ще си релаксирам като една истинска Богиня. Изглежда като полегнала на бряг на езеро/море/река. Много голи жени, много емоции. Може пък да съм по-открита.