Пърпълче, ще се правиш на ледена кралица. :012: Изтеглих ти за месеца
Рицар чаши Кралица пентакли Обесеният
В теб има идеали, може би виждаш света по друг начин. Призмата ти е друга. Но те е страх да покажеш своите чувства. Пазиш за себе си от неувереност. Може някаква вест, любовно признание да те изненада. Или комуникация с творческа личност, по-сетивен човек. Да те е наблюдавал дълго и да предприеме крачка към теб.
Като гледам шлем/каската на този рицар, както и ботушките му - какви меркуриеви крилца има, да не ти домъкне по ретро Меркурий някой стар обожател?
Но ти сякаш търсиш повече заземеност, повече сигурност. Ще оцениш трезво ситуацията, мислиш за нещо дългосрочно, което да ти носи просперитет, идея за дом. Да не обърнеш гръб на новопристигналите?
Може да се занимаваш и с повече домашни неща.
Но в край на месеца ще имаш нужда от промяна на гледната точка. Ще дойде след отдалечаване от другите. Време за прочистване. Не се страхувай да изхвърлиш старите си дрехи - буквално и метафорично. Нужно ти е да направиш разместване.
Хайде, орисвам те на приключенски дух и някакво пътуване, нещо екзотично, среща с екзотичен човек с весел нрав.
Не забравяй да си носиш бижутата, особено тези с камъните. И нека царствената осанка е с теб винаги. :58:
Олеле :012: Давам обратна връзка
По ред на номерата :
Месецът започна с рицаря, който се оказа някакъв испанец от една фейсбук група(за чужденци в България), който ме покани да излезем и аз го блокирах :012: Нещо не ме изкефи, издразних се, че беше много настъпателен и реших да не се занимавам.
После имах грижи в къщата - трябваше да купуваме нов бойлер, да го сменяме, монтираме, пък сме две момичета и бая зор видях. Неволята учи - станах половин майстор с този смотан бойлер.
Откриха ми здравословен проблем(Обесеният в моите тълкувания често дава такива - латентни заболявания) и имаше ходене по лекари, нерви в това отношение. От 2 седмици си пия хапчетата :012: и започна много сериозно психическо и физическо подобрение
Прекарах рождения си ден с много изненади и то от хора, които не очаквах да се постараят така за мен. Имаше емоции и много радост, а се бях подготвила инак
Страшно натоварен месец откъм работа - имах само 2 почивни дни и доста извънредни смени, но Ноември ще се компенсира
И последно, но най-важно - отдръпнах се и обърнах поглед към себе си(най-вече заради заболяването, което ми откриха). Започнах да осмислям някои преживявания от миналото. Доста сложни процеси се случват вътре в мен. Имам чувството, че месецът беше изключително важен в това отношение. Три неща изиграха много стабилна роля:
1 здравето ми
2 разговор с една съфорумка, която страшно много ми помогна и ме насочи за някои неща
3 попаднах на един случаен клип в youtube(който явно не е бил случаен)
Всичко това ме обърна с хастара навън. Просто ми е трудно да опиша всички процеси, през които преминавам, нещата, които осмислям. Много тежък/важен месец - просто съм потресена