Автор Тема: нов цикъл марс-венера  (Прочетена 41246 пъти)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
Re: нов цикъл марс-венера
« Отговор #45 -: Ноември 02, 2015, 09:26:25 am »
Аз все още не мога да усетя, как точно да разглеждам тези съвпади (принципно). Иначе, по това време (горното), съм се запознала с мъж, който изигра много важна роля в живота ми, но по това време има много други показания за това.
Съвпада през 1991 има само един аспект - тригон+секстил към 11/5 ос.
В момента е в опозиция на Сатурн, У7 и тригон с Луна, У1 (3гр орбис)

мислиш ли си /искаш ли  по-сериозно и дълготрайно обвързване, но липсва точният човек

Happy58

• Гост
« Отговор #46 -: Ноември 02, 2015, 09:29:05 am »
мислиш ли си /искаш ли  по-сериозно и дълготрайно обвързване, но липсва точният човек

аз го искам от 15години .... след 2000г не съм имала връзка - говоря за връзка, не за инцидентни случки или някакви филми в главата ми, които нямат общо с реалността :)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #47 -: Ноември 02, 2015, 09:35:11 am »
сложи карта с СД,прогр. и транз. да видя кое как, възлите къде са прогр луна и т.н
през 91г. къде го срещна-в близкото обкръжение,на път,при обучение,курсове,чрез приятели,сега имаш пак същата възможност

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #48 -: Ноември 02, 2015, 12:10:06 pm »
След всичко прочетено за явлението очаквам да има развитие във времето, а не просто събитие :) Но снощи един субект влетя с гръм и трясък в личното ми пространство - явление като НЛО. Та, днес реших, че има общо със сливането на Марс и Венера :)

Прави ми впечатление и че напоследък мъжете са супер настъпателни. Това сигурно ще е от влизането на Марс в 7 дом. Трябва да видя кога точно се случи :) Имам чувството, че всички са тръгнали на лов :(
Над силата е само умението да я владеем!

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #49 -: Ноември 02, 2015, 12:51:21 pm »
Аз все още не мога да усетя, как точно да разглеждам тези съвпади (принципно).

Happy, ти си Слънчеви Везни и по рождение си ориентирана  към сътрудничество  между Венера и Марс. Всяка тяхна среща (цикъл) дават възможност да погледнеш върху проблем/и  с взаимоотношенията (всички  ги имат ) , стремейки се да правиш себе си и другите щастливи. При теб Венера е в Дева с Меркурий във Везни,  а Марс в Лъв със Слънце във Везни и в дом на Венера, което те прави склонна към прекалени компромиси, така че твоите лични желания, са изместени от тези на другия и при всяко повтаряне/цикъл между Венера-Марс, може да се опиташ да разбереш защо се случва  така. Всяка планета, която аспектира съответния цикличен съвпад между двете планети, може да даде информация как могат да се изгладят различията, ако такава липсва, както е сега,в периода на 24 * в Дева, може да продължаваш да търсиш пак мир на всяка цена във взаимоотношенията си при техния анализ.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #50 -: Ноември 02, 2015, 01:56:46 pm »
Happy, ти си Слънчеви Везни и по рождение си ориентирана  към сътрудничество  между Венера и Марс. Всяка тяхна среща (цикъл) дават възможност да погледнеш върху проблем/и  с взаимоотношенията (всички  ги имат ) , стремейки се да правиш себе си и другите щастливи. При теб Венера е в Дева с Меркурий във Везни,  а Марс в Лъв със Слънце във Везни и в дом на Венера, което те прави склонна към прекалени компромиси, така че твоите лични желания, са изместени от тези на другия и при всяко повтаряне/цикъл между Венера-Марс, може да се опиташ да разбереш защо се случва  така. Всяка планета, която аспектира съответния цикличен съвпад между двете планети, може да даде информация как могат да се изгладят различията, ако такава липсва, както е сега,в периода на 24 * в Дева, може да продължаваш да търсиш пак мир на всяка цена във взаимоотношенията си при техния анализ.  :)

когато ти го пишеш, изглежда толкова лесно .... но ако трябва аз да го навържа в смислово изречение ... липсва ми плана за действие :) - първо се гледа това, после това, после се прави това .... капише :)

Благодаря ти  :38:

Happy58

• Гост
« Отговор #51 -: Ноември 02, 2015, 02:45:13 pm »
Аз сега се замислих пак ... след поста на Рени и като прочетох статията от линка на Скорпи ... Добре, Венера/Марс отговаря за взаимоотношенията и май те са предимно интимни, но ... тези две планети отговарят/влияят в отделните хороскопи за различни дейности, а и съвпадите са в различни домове, области. При мен примерно, Венера е в 3-ти, У11 и 4, а Марс е във 2-ри и е съУ на 10. За каква любов ще става въпрос сега тук ... По-скоро, взаимоотношенията ми с другите, но по 11 и 10 дом, като променя 2-ри (ценностите) или поне опитам.

Рени

• Hero Member
« Отговор #52 -: Ноември 02, 2015, 02:52:56 pm »
Happy, когато чуеш Венера, коя думичка ти идва наум, както и за Марс-така няма да се луташ из лабиринта на подвижния кръст, който е застъпен в картата ти. Ти търсиш конкретното, но не се качвай на 3 влака едновременно- така изпускаш гарата, на която да слезеш, да се срещнеш.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #53 -: Ноември 03, 2015, 08:42:59 am »
При мен ще са в 11 дом и ще ми тригонират стелиума, ама честно казано нямам никакви очаквания.

Хм вчера се случи нещо неочаквано, имаше раздвижване по 3-домните теми, но ако ми се получат нещата ще докладвам какво стана.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #54 -: Ноември 03, 2015, 08:50:36 am »
starinthenightsky  :-* благодаря за насоките :)

Много я мисля тази тема, защото това, което четох в онзи блог се случи при мен с пълна сила :) Венера при мен управлява 2 и 7 дом, а Марс 1 и 8 дом. Темата ще бъде взаимоотношения и финанси. А пречупени през Плутоново-Сатурновите теми разбирам, като изчистване на гнилото и утвърждаване на новия ред на ясни, чисти и здравословни по Девиши взаимоотношения  :) Как само си го накъдрих да ми хареса :)

При мен Дева започва в 6 дом и завършва в 7 дом. Та изявата ще е по отношение на ежедневие, работа, здраве и партньорства :) Значи хващам си мотичката и започвам да си прекопавам градинката на взаимоотношенията :)  Току виж - намеря и някое малко гърненце с "жълтици" :)

Извън това ме информираха, че днес новяи ни кънтри мениджър ще обикаля около нас да се запознаваме :) Какъв ден си е избрал само  ;D
Над силата е само умението да я владеем!

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #55 -: Ноември 03, 2015, 09:22:32 am »
При мен ще е във втори дом. (плюс тазгодишните затъмнения, които са ми по остта 2-8 домове)

При мен роднина на партньора взе да проявява интерес към моята скромна личност. Започна да ми пише редовно и по вайбъра, макар да не му обръщам внимание, но вече взе да става досадно.  :lol_hitting:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #56 -: Ноември 03, 2015, 09:34:24 am »
Чуден цикъл...
В точен съвпад със Сатурна ми в 11д, който пък е в опозиция на Слънцето. 2г изолация от света...

Човек да се чуди да подскача или да реве  :57:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Рени

• Hero Member
« Отговор #57 -: Ноември 03, 2015, 09:37:30 am »
Чуден цикъл...
В точен съвпад със Сатурна ми в 11д, който пък е в опозиция на Слънцето. 2г изолация от света...

Човек да се чуди да подскача или да реве  :57:

Защо пък Сатурн опозиция Слънце по оста 11/ 5-ти да е изолация от света ?  ::)  :)

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #58 -: Ноември 03, 2015, 09:59:02 am »
Защото са ми замесени двете планети, които отговарят за професионалното ми, респ. финансово развитие. И двете в момента са в 11д на групата и социалната активност, който е опозиционен на дома на развлеченията, приятното изкарване и емоционалните трепети. Та, аз разглеждам този аспект като ограничаващ, аспектиращ Сатурна ми, още повече, че диспозиторът му Меркурий е в опозиция на Юпитер - управителя на дома, в който е заключен Козирог.
И още нещо - транзитния Сатурн е в знака на Юпитер, което е двойно подчертаване, а пък наталния ми Марс е в 10д - муданен на Сатурн. Тройно.
И както знаеш, при мен любовната планета е Нептун, а не Венера, следователно Марс и Венера отговарят за професионалното ми развитие. При положение, че аспектите са опозиция, то едната част ще надделее. Затова и разглеждам подтика на аспекта като опозиращ Аза ми.
От около месец се чувствам крайно изтощена. Занимавам се с 1000 неща, които изникват точно в този момент и нямам никакво време за нищо. Постоянно си повтарям, че и този период ще мине, но нещата се натрупват и някое/и ще пострадат. А всички са с еднакъв приоритет. Нито времето стига, нито организацията ми успява да се справи (а имам претенции да съм организиран човек).

Не съм запомнила 1991г с някакви особени събития, но все пак тогава съм била на 11г. само.

И да добавя: Натално Сатурн (респ. днешния съвпад) е в квадрат с диспозитора на 5д - Непутн. Нищо хубаво няма да донесат тези напрегнати аспекти :-)
« Последна редакция: Ноември 03, 2015, 10:01:09 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #59 -: Ноември 03, 2015, 12:18:24 pm »
При мен роднина на партньора взе да проявява интерес към моята скромна личност. Започна да ми пише редовно и по вайбъра, макар да не му обръщам внимание, но вече взе да става досадно.  :lol_hitting:

Ама ти все имаш разни обожатели, хич не ти е скромна личността :012:

И при мен се появи едно момченце, дето ми разбърква мозъка, жестоко. На това отгоре се налага да се срещам с него няколко пъти седмично и толкова се притеснявам, че постоянно мисля как да избегна тези срещи :D голям сеир съм
Frankly, my dear, I don't give a damn.