Автор Тема: Художниците  (Прочетена 22228 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Художниците
« Отговор #60 -: Ноември 17, 2015, 09:23:04 pm »
А аз дори не знам как се определят тези мидпойнти.  :012:
Ако се използват тези часове - 12:30 и 12:40, какво ще излезе?
http://astrology.org.ua/aweb.htm
после над кръгчето с хороскопа, където пише Актуальный гороскоп, в синята лента чукни "Активные точки" , а там в табличката натисни "мидпойнти по долготе" 

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #61 -: Ноември 17, 2015, 09:26:16 pm »
Имам спомен, че преди в астро.кома излизаше сферична диаграма с мидпойнти, сега само табличка излезе. Много неудобно.

Да, сега видях, че при този час на раждане имаш МС в точен съвпад с Уран. Ако часът е този, да те питам - кой от двама ви е бил в по-обтегнати отношения с родителите, особено с майката? На кого се е вменявала повече вина/отговорност? Или да се е чувствал по-отчужден, по-неразбиран?

Поне си сигурен, че си роден след брат си, а не преди, нали? Защото имам смътен спомен и за други твърдения.  :017:
« Последна редакция: Ноември 17, 2015, 09:27:48 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6492
« Отговор #62 -: Ноември 17, 2015, 09:29:28 pm »
Да, сега видях, че при този час на раждане имаш МС в точен съвпад с Уран. Ако часът е този, да те питам - кой от двама ви е бил в по-обтегнати отношения с родителите, особено с майката?
Аз.
Сигурен съм, а и всички твърдят така. Единствено странно ми е било защо при брат ми някои събития се случваха малко по-късно отколкото при мен (напр. започване на училище, после на средно и след това и на висше образование).
Както и да е, благодаря ви и на двете!

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #63 -: Ноември 17, 2015, 09:38:42 pm »
Аз.

В 8 гр. 55 мин. Дева има мидпойнт Луна/Сатурн. Това предполага МС в 8-9 гр. Стрелец, за да има подчертано влияние върху живота, съдбата и личността.

В ураническата астрология МС има по-индивидуално значение и повече описва личността /характера/, а не толкова АС. По АС/ДС е средата и начинът, по който се интегрираме в нея. Вътрешният ни Аз е по МС, затова мидпойнти в съвпад или аспектиращи МС имат много важно значение.

Ако правилно чета табличката, МС е аспектирано от още един мидпойнт, той е хубав - Слънце/СЛВ, в 8 гр. 14 мин. Дева.

Обаче при брат ти сякаш не виждам нищо интересно около МС, но пък има Венера/Юпитер към АС, ако е в 16 гр. Водолей.

Луна/Сатурн към МС може да говори за недоверие, резерви, страхове човек да не бъде предаден, подигран, отхвърлен. Страх от неодобрение. Често вътрешните проблеми не се осъзнават, но в обкръжението се появяват хора и ситуации, които те карат да се чувстваш по този неприятен начин.

Има и още един в същия градус - Слънце/СЛВ, той е хубав, за компенсация.

Цитат

МС в мидпойнте Солнце/Сев. Узел

Эмоциональное и духовное отношение к союзам, тенденция сражаться в битвах других людей. - Дружба, основанная на родстве душ.

При брат ти с неговия час на пръв поглед не виждам нищо интересно около МС, но трябва да се гледа с програма.

« Последна редакция: Ноември 17, 2015, 09:57:32 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #64 -: Ноември 17, 2015, 09:40:42 pm »
МС съвпада с МП Слънце/СЛВ при дъщерята

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #65 -: Ноември 17, 2015, 10:30:27 pm »
Лил, в астрото МП картата е като си избереш от горното падащо меню натална карта, а в менюто под него за стила на картата посочваш нещо от типа Ебертин, Мюнхенска, Ксиландер, Дефлетсен и разни още десетина ураници. А хармониците би трябвало да се кликват негде отстрани, но не помня къде беше
De omnibus dubitandum est

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #66 -: Ноември 17, 2015, 10:53:38 pm »
Весо, познавам еднояйчни близнаци с около 20 минути разлика в раждането.
Имат много сходни положения в живота. Но разлика в тайминг. Близнак, който е роден по-късно, почти винаги води в събитията с месеци, седмици, понякога и година. Странно, но така е.

Навярно 3 планети изменят домовете си - Нептун отива в 1 дом, Юпитер във 2 дом и Сатурн в 7 дом.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #67 -: Ноември 17, 2015, 11:00:23 pm »
Хрумна ми да потърсим натала на някой скулптор да видим там какви указания има, но освен за Веждито за друго не се сещам.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #68 -: Ноември 18, 2015, 08:08:28 am »
Защо толкова често срещаме Венера в Козирог в картите на хора, занимаващи се с изобразително или друг тип визуално изкуство?  :017:

Нали ти по-горе обясни връзката венера/сатурн :)

Veselin

• Hero Member
« Отговор #69 -: Ноември 18, 2015, 09:02:47 am »
Съвсем случайно открих три рисунки на брат ми, които мислех, че е изтрил (добре, че снимка.бг пазят в кеша и изтрити снимки):

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #70 -: Ноември 18, 2015, 09:33:41 am »
Много е добър !Не съм на вълна рисуване отдавна,можех да правя такива рисунки от снимка,тук виждам някои непознати техники,при графиката използвах за макс черно 6В,но то кафенее,тук е по-черно,смесена техника с туш ли е не знам .Голяма грешка е да се приема критиката прекалено вътрешно,мангата която видях също беше добра .Ако на някои не му е допаднал стила си е негов проблем,на мен ми харесва,най-малкото би могъл да е един много добър илюстратор,а при достатъчно опит да създаде свой характерен стил в случай,че критиката е затова .На времето учех при художник в соцоца,на който половината поръчки бяха огромни картини на комбайни :-\-комбайн като изкуство по никакъв начин не мога да приема ,обаче такова му поръчват на човека .Иначе на графики на изгледи беше перфектен,оригинално лакираше с някакъв спрей графиките ,както казах владеенето на различни техники е огромен плюс .

Veselin

• Hero Member
« Отговор #71 -: Ноември 18, 2015, 11:14:02 am »
Благодаря много, Oposit! Надявам се само да е жив и където и да е, да не е спрял да рисува, а аз ще направя всичко да стане известен с рисунките си, независимо от това какво е станало с него.

Happy58

• Гост
« Отговор #72 -: Ноември 18, 2015, 11:26:59 am »
Благодаря много, Oposit! Надявам се само да е жив и където и да е, да не е спрял да рисува, а аз ще направя всичко да стане известен с рисунките си, независимо от това какво е станало с него.

Веско, ти първо оправи себе си. Имаш нужда да бъдеш себе си, да обгрижваш себе си, да докажеш себе си ..... колкото и да ти е трудно.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #73 -: Ноември 18, 2015, 11:37:22 am »
Известност и успешност са относителни в изкуството,стана дума за Ван Гог-ако не е бил брат му Теодор да го финансира бързо щеше да се откаже,било му е хоби по-скоро .Обаче по случайност маркетинга на импресионисти и подобни успява и той покрай тях .Мисълта ми е като се търси успех трябва да се резонира с вкуса на платежоспособния клиент,иначе успехът се отлага за неопределено време .Салвадор Дали и Пикасо са ми прекалени ,мисля са били купонджии,бохеми ,като се насвяткат с абсент , идва вдъхновение,за да се разбере обаче трябва същия акъл,най-малко бутилка водка за 3д зрение ,по това време морфин,кокаин,лаудан са били универсално лекарство,такова поколение-такова изкуство :57:

Veselin

• Hero Member
« Отговор #74 -: Ноември 18, 2015, 12:03:18 pm »
Аз може и да нямам с какво да докажа себе си. За брат ми поне е ясно, че има, а и не е казано, че с това може да се захвана скоро.