Сафо, всяка планета може да ти "направи " предложение за брак, която е свързана с главните оси.
Рени, що път точно за брак, а не за съдружник, общ бизнес, важно начинание ? Предложение за брак може да получиш и от човек, който не те вълнува. Не ти е важно за главните оси. Всяка по-значима връзка без предложение за брак, астрологията може да я легитимира като ... брак. Ти доколкото знам не си се омъжвала. Тогава по какъв астрологичен критерий можем да определим и установим, че си получила и то няколко предложение именно за брак ?
Сафо, може да пробваме с производни домове. За наталният потенциал, но като взаимовръзка между управителите на основните оси. Каква е видимостта и чуваемостта между тях. Дали имаме очи да ги видим, уши да ги чуем ?
Стар, бракът е тип съдружие. Бракът е такова начинание/ събитие, което променя статуса, местонахождението, качеството на живот на натива, затова трябва да са активирани главните оси.
Аз посочих как се определя, според това кои са и какъв статус имат сигнификаторите на брака в натала, както и доколко натива е способен, отворен към такъв тип съдружие. Може да се установи това кога ще се случи, според периодите на сигнификаторите, когато в прогностичните карти са активни същи и имат връзка с главните оси.
При мен няма афинитет към този тип съдружие, което не изключва да получавам предложения за такова.