Ами, тя много точно ми разказа за това какви отношения имаме с младежа. Много пепеляшкови периоди, което предполага силно и добро взаимодействие, но и много ядрени периоди и периоди на разпад, заради които връзката няма да успее да просъществува и понеже неговите лоши аспекти към мен са повече, имам повече транзити на "разбито сърце" с него, следователно аз ще съм наранената, а не той.
За настоящия период ми каза, че той понастоящем има Транзит Разбито Сърце, който ще трае до 27 май и от вчера влиза в силното си време, а аз имам Ядрен Транзит до 17 април, в силното си време е, както и транзит към Нептун, който е допълнителен тип Транзит Разбито сърце, ще трае до 2 май и е в силното си време. Самото тълкувание на видове транзити изпраща, заедно с хороскопа, дълги са обясненията, мога да ги кача. Но общо взето, в моя случай има много голяма точност в описанието, поне на тоя етап, а като гледам как се развиват нещата - и по-принцип.
Всъщност дава много изчерпателни отговори и анализи на ситуацията, която се разглежда. И точни засега, поне анализа на случилото се е така