Едва ли му е добре с Нептун на IC , Луна в 4д, но заточена в козирог, Сатурн на трон по знак, но в 4д., цялата му козя гвардия мачкана от Плутон през последните години, клатена здраво от тр Уран откъм 7д (тук си ти с остена да го ръчкаш) , а сега и тр Сатурн ще се включи, а той като минава през 4д не си поплюва и носи промени в дома- смяна на работа, на жилище, смърт на родител. Иначе комуникацията е по 3д, който при него се управлява от Юпитер в Лъв в 10д- от значение е за него да се представя добре в обществото, да изглежда супер, да се изразява блестящо, макар да му е трудно, тъй като Юпитер е част от Тао-квадрат с връх Плутон, на трон по знак. Юпитер в опозиция с Венера У1 - като цяло е щедър , склонен към разхищения и да се раздава на близки и приятели, двете планети са в хармония с твоето екзалтирано Слънце, а щом сте се събрали, все е имало защо. След 15 май Уран влиза в телец и малко ще се кротнеш, няма да те подтиква вече да чупиш оковите, а и за него ще е добре, като му изреди всичките кози планети и светилата с тригона към тях. Сега той се радва на подкрепата на тр Юпитер в скорпи, в края на годината ще подкрепя теб, като влезе в стрелец.
akruks, благодаря ти изключително много за разчитането на картата му. Да-ръчкам го, защото както виждаш е адски труден и за разговор и за действие. И да обмисля много нещо преди да го каже,но му е трудно и да го каже, тази година му е много важна откъм работа, защото аз има чувството че го товарят повече отколкото трябва и той не вярва в себе си. А шефът му го е питал "имаш ли брат-близнак"? Но така и не вярва в собствените си способности, не искам да го хваля но хора като него трудолюбиви и отдадени на работата, рядко се срещат. Изпипва всичко до край, всичко което прави и с каквото се захване. Докато аз съм малко през просото, защото все бързам. Много как да кажа, му влияе майка му, а тя е зодия телец (не и знам часът) и доста е упорита, консервативна но и взискателна и никога не е доволна от него- там доста влияние има откъм нея. Така между мен и нея има конфронтация, но той поема ударите. Е, ние с нея не сме се карали, но си отстояваме, гледаме по интелигентен начин да решим проблемите. Другото е,че имаме доста планове за ремонт тази година с къщата, в която живеем всички и той сега мисли само за парите. Искам да му помогна, но не ми дава, а ако не го питам как се чувства или какво му се яде и т.н. сякаш пък не съм грижовна. И когато му е нещо зле-свекърва ми ме обвинява,че не ходя подире му и да го дундуркам. Ама той си е голям мъж бе, що трябва да ходя подире му. Малко проблеми имам и аз, явно трябва да го оставя да си гледа в една точка и да се депресира.... Транзитен Сатурн-от това се притеснявам най-много, защото едното е на лице( да ще правим ремонт,за работата се надявам да го направят мениджър, а относно смърт на родител това най-много ме притеснява и ще разгледам картата и на брат му, за да обърна внимание на този аспект). По отношение на изразяването- мисли нещо, но като тръгне да го казва просто не намира думите, иначе в главата му всичко е подредено, но като си отвори устата, просто забива и край. Виждам го как се мъчи, а и самият му глас е много нисък и от там още-повече, не може да повиши тон за да каже нещо. Вчера му казах в кръга на шегата с нож в ръка, че може да стане така както по телевизията даваха преди месец, че жена убила мъжът си и той ми отговори "Поне ще ме отървеш от тоя ад" и тогава, най-накрая разбрах че наистина се чувства адски зле.
Надявам се, че след 15-ти май наистина нещата да станат по-спокойни, защото аз имам намерение да направя кариера и тази година и другите поне 2-3 са много важни за мен. И поне Юпитера в скорпион донякъде ме успокоява. За първи път,работя това което искам и това в което съм добре, защото до сега съм работила къртовски труд, на крак по 12-16часа и то вече 12 години. И взе да ми писва само да се гърбя, най-накрая ще ползвам потенциала си, но като се тормозя за него, хич не ми е спокойно.
Пускам ви и моята карта, но не за да я анализирате а да си направите съпоставка, за мен чрез неговата карта. И може би картината ще ви стане ясна
Е,ако ви е приятно може да и хвърлите едно око, макар че уж се познавам.