Такива усещания съм имала, ако моя южен възел е в контакт с лична планета на човека.
Но такива връзки се разпадат, въпреки силните чувства и усещането, че се знаете и от преди.
Има и още нещо, извън астрологията. Често усещанията, които ти показват, че някой е "точно за теб", "идеалния", "никога не съм се чувствала така", са си знак за токсични и насилствени отношения
Най-големият психически тормоз съм изживявала от хора, които са имали лични планети в точен съвпад с моя ЮЛВ в 7 дом. Изобщо не съм имала усещане за близост, а по-скоро за силна непоносимост. Предизвиквали са в мен агресия и на моменти желание за отмъщение.
Усещането за "сродност", голяма кармичност, съчетано с много силни и интензивни сънища, но същевременно и обреченост при мен се е случвало при тр. Нептун през 12 дом в съвпад с моя нат. Венера... Тогава планетите на същия човек активираха силно моя 12 и 1 дом. Въпреки неприятното развитие, днес съм благодарна, че съдбата го изпрати! Минаха 6 г. оттогава, а и днес продължавам да откривам неща, които вече са ми били споделяни...
А за останалото... Човек не е толкова свободен, колкото си мисли всъщност и никой не обещава само цветя и рози, личността се развива в контакта с другия. И "непознатите" ни на пръв поглед, не е задължително да са непознати.
Идеята ми беше да се сподели при какви аспекти - транзити, прогресии и т.н. човек е срещал някой сроден, близък...