Флорка, какво се случва в любовен план при теб?
Влюбените буквално изхвърчаха от колодата и литнаха до средата на стаята. А не видяха кой знае какъв напън при размесването.
Картите ти за седмицата:
Крал мечове Двойка чаши Деветка жезли
Да не те заогражда някой интелектуалец? :57:
Тази седмица ще побеждаваш интелигентно. Ще поставяш своите искания с ясни думички. Може да си малко по-остра, но се стремиш към висока позиция, към друго положение. Ще имаш нужните аргументи за успех. И ще вярваш в своите доводи.
От самостоятелност към екипност. Може да се налага да работиш в друг човек. Но този съюз в началото ще е добър за теб. Да не би да контактуваш с някой, с който има силна телепатия или усетност между вас? Лесно да си предавате емоциите, настроенията?
Другото ми предположение е за любовен живот - създаване на връзка или близко приятелство с интелигентен мъж, което ще ти носи радост, ще прави ежедневието ти по-цветно и красиво.
В край на седмицата ще се оттеглиш. Имало е рисковани ситуации, в които си участвала и си се справила с предизвикателствата. Но ще имаш нужда от малко почивка. Сега му е времето да промениш подхода си.
Последната карта е Паж чаши.
Отново ме навява на мисли за любов и желание за по-силна емоционалност, по-дълбоки чувства. Явно ще е фон това с любовта. И ще е активно през периода.
Едит: По-късно ще продължа. Отново ми се налага да изляза. Този път мисля да се прибера в нормално време и да поизтегля вечерни карти. :012:
Емка, мерси много за картите. Прочетох тълкуването през седмицата, но нямах време да пиша. То хубаво илизат любовните карти, ама няма нищо ново там. Освен напъните на някои колеги за флиртчета или включването на стари познати, към които обаче нямам интерес в тая насока.
Много трудно проявявам интерес като цяло, но стане ли , :012: държи за дълго.
Иначе седмицата беше изпълнена предимно с работа и пак работа. И вече натрупана умора. Закупен билет за пътуване по празниците, малко развлечение в събота и тревоги кън проблеми на приятели. Получих предложение от приятел да свърша една работа , за която можеше дa получа добри пари, но нямах време и трябаше да откажа. Беше много краткосрочно. А , да. И отново неприятности с хората, които ми се водят работодатели в моменти. Супер безотговорна работа е там, много голям непрофесионализъм. Търся отново нещо друго, дано да намеря скоро.
Имаш ли желание да изтеглиш и за тази седмица ?