Седмични карти за Скорпионче.
Висшият жрец Страшният съд Деветка жезли
Скорпи, предстои ти важна седмица. Около теб може да е малко хаотично. Ще ти се иска да създадеш ред. Да има структура, която се гради на ценни неща, на традиции. Може да искаш да промениш нещо в отношенията си с хората, особено в по-близките такива. Много... крайни карти. Ще ти се иска да оставиш миналото зад себе си. Но сега е време да бъдеш много откровена със себе си и да признаеш истината. Да действаш спрямо нея. В емоционален план ще има прочистване, ще изчистиш мислите си от излишното, за да видиш по-ясно как стоят нещата около теб. Картите ясно показват, че ще искаш да премахнеш нещо от живота си. Може и навици от миналото, неефективни хора, които ти пречат на развитието. Ще разбереш истината, скритото ще се появи на показ, за да вземеш по-прецизни решения. В край на седмицата ще си малко изтощена от всичките промени, които си направила. И ще ти се иска да се отстраниш от другите, особено ако е имало битки. Време за самолечение.
Последната карта е Осмица жезли.
Хайде, нека новините са хубави и са свързани с някакво пътуване. :58:
Емма, отново много правилно - искам промени, искам нещо ново, но на този етап нищо не ми се получава.
Много изморена се чувствам, най-вече емоционално изморена. Все се викам нещата ще се променят, ама тц...всичко е по старому. Тази седмица доста умувах как да подходя, и стигнах до извода, че аз самата не знам какво искам - не съм наясно със себе си. Така че първо ще трябва да се изясня и тогава да действам.
За Скорпи> Асо мечове обърната, Императорът, Кралица жезли
Поради обърнатото асо жезли, имнам два вариянта. Или ти искаш да кажеш нещо, някоя новина или истина, която криеш и не ти дава мира, или ще получиш новина, съобщение, което обаче няма да е чак толкова зле в действителност(нещата един вид са по -добре, отколкото си ги представяш).Според мен ще вземеш тежко решение да кажеш някоя истина, нещо което те притеснява и ще спечелиш. Поставяйки картите на масата ще придобиеш самочувствието на кралица жезли-способна да се справи въс всяка една ситуация, горда и пробивна, без да и пука от мнението и исканията на околните.
:72: Правилно! Но този тежък разговор го оставям за след празниците.
Скорпионче, ето картите за другата седмица
6п/4м+РЧ+Маг
Ами ти и детенцето ще получите подаръци, нали идва Коледа Ще търсиш изход от някаква ситуация, от чувства, които те объркват. Ще съчетаваш разум и емоции през седмицата. Мисля че ще ти се наложи да вземеш решение по даден казус.
Подаръци не липсваха и семейното събиране също.
Също така реших ден-два да се отдалеча от другите и ще ходим на вила с братовчедка ми - само двете.
Момичета, браво - всички сте усетили, че трябва да взема важно решение и да поставя картите на масата, защото така само себе си измъчвам. Тази седмица съм просто тих наблюдател - след последния разговор си вадя изводите и присъдата ще е след новата година.