За Хепи: кулата - силата - 7ч; горе РМ
Олеелееее. много сексуални карти, Хепи. Мислиш за някой господин, който те е разтърсил из основи. Възможно е да продължите да поддържате връзка, но на този етап само по интернет. Мисля че наскоро пак ти бях дръпнала 7ч - чертаеш планове за бъдещето. Другото, което си мисля - да си преживяла катаклизъм, който те е разтърсил из основи и търсиш изход как да се справиш? Ще успееш, имаш силата.
Хепи,
,
цепя на
май ще се бориш със свои си демони. може да ти е самотно, но в края на седмицата ще ти просветне.
много скорпион и сатурн има тук, може да е свързано с някакви сексуални ограничения.
Седмични карти за срамежливката Хепи. :58:
Рицар мечове Висшата жрица Петица жезли
Тази Петица жезли за нищо я нямате. Абонамент. И все в 3-та позиция. Явно в край на годината всеки иска да покаже своето оръжие и да сплаши конкурентите. :012:
За Хепи седмицата ще започне малко гневно. Справедлив гняв. Може малко бързо да се разпалиш за някой въпрос, който касае разбиранията ти, вярата ти - ценностите. Да не е следствие на 'птиче', което ти е подшушнало нещо? Ще искаш да свършиш нещо и ще го правиш според твоите принципи. Но след времето за акция ще ти се наложи малко да си починеш. Да бъдеш по-пасивна. Да откриеш истината за себе си. Ще размислиш дали си постъпила правилно. Слушай с 'утробата' си. Ще наредиш един пъзел от мистерии. Но ти е необходимо, за да вземеш важно решение. Опитай да разбереш чуждата гледна точка. И вярвай на интуицията си, бъди жена във всеки смисъл. В край на седмицата ще ти е по-активно. Може да слушаш музика или чужда препирня.
Последната карта е Рицар чаши.
Хайде, ще чакаме вести от някой чувствен мъж. Не се страхувай да споделиш емоциите си. :08: Особено към обект, който следиш/те следи.
Аз както винаги, трудно свързвам събитията с описанията, затова направо разказвам, а пък вие преценете
В началото и в края на седмицата имах "опъване на нерви" по служебни въпроси. В крайна сметка, колкото и да се палех, нещата се наредиха - е, с мое участие де .... уффф, хич не обичам да "манипулирам", а все ми се налага ...
В началото на седмицата се наложи да посетя официален лекар, защото вече трудно издържам напрежението - колкото и да не ми се иска, започнах да пия хормоните - дано да ме вкарат в норма и тогава ще го мисля за по-нататъшно лечение, защото съм убедена, че лекарствата не са ми вариант за окончателно лекуване.
И - през цялата седмица телефонна любов
- отказах се за момента да ходя при господина по празниците - нещо отвътре не ми е комфортно - а и новолуния, лунари и т.н. не са в такава посока.
И да допълня за Скорпи - едни планове съм заформила (рибата в морето, а аз тигана на котлона
) ..... само Господ да не чуе, че ми е спукана работата
Благодаря и на трите ви за подкрепата
Чакам си новите карти