Сафо,
Луна на 2* от К12, а Уран и Венера в 12-ти, как ти се струва?
На мен, не много добре.
И виж колко големи са 6-12 дом...
Не мога да ги разгадая тея Солари и Лунари.
Благодаря ти предварително за отделеното време.
Венера в 12 е силна в телец,съвпад нат.Марс,квадрат нат.Венера/Луна.Мисля,че годината ще е важна за теб.Защо гледаш само 6/12 домове,обърни внимание и на 5/11.Луна на к12 сол.,управител на 3ти сол. е да,раждането на сестра ти и болнично лечение.Възлите са по оста2/8,соларна.К8 сол съвпад Сатурн/Уран в 7 дом.Бебе и аз не виждам тази година,което не пречи да забременееш в края на солара ти,например февруари догодина.Освен възврат на Слънце,имаш възврат на Меркурий,у1,у2,у5 домове в нат.и 2,5 сол.Тези сфери ще бъдат на фокус.
Ще посетиш болница/поликлиника,възможно е за някакво изследване,не задължително лошо.Венера в 12 е много чувствителна .К11 сол съвпад Венера.Темите любов,взаимоотношения,финанси,ще са водещи за теб през годината.През май ,август ,септември ще има повече напрежение.Тревоги около родител,не задължително твой,може и на мъжа ти.
Заченала съм в година ,започваща с пълнолуние,но аз има тригон Слънце/Луна по натал.Родила съм в следващия солар.Ти си родена с намаляваща Луна,което не пречи да заченеш при разстяща такава в солара.
Фортунадес не съм сигурна доколко са тревоги.........но има цяла година време.
Сафо,
Ето виж как позна и започнаха нещата да се подреждат...
О, дано да е само този родител, че с моят баща не искам да се случва нищо!
Много се измъчихме преди години с него.
За месеците какво гледаш?
Тук казваш май, август и септември.