Здравейте,
Моля, който има желание, да поразсъждава заедно с мен, или да ми даде насоки.
Качвам си солара от миналата година, активен до септември 2020та. Интересува ме този акцентиран 4-ти дом:
По солар: Асцендент в риби в 4-ти дом. Марс и венера в четвърти дом. Новолуние в 4 ти дом. Стелиум в 4 ти дом. Управител на асцендента в 4 ти дом.
По прогресия - прогресивна луна ще навлезне в 4 ти дом след месец и ще направи опозиция на натален нептун и квадратура към рожденото ми пълнолуние.
По темите за 4-ти дом: Знам, че важните действия по този солар ще се развият в края му. Нямам намерение да си купувам нов дом. Мислех, за да неутрализирам този солар да започна ремонт - пребоядисване на стени в хола, но още не съм започнала. Да, заради карантината седя основно вкъщи.
Имам соларен северен лунен възел на куспида на 5 ти дом: имам едно дете и нямам никакви намерения да имам второ. Така че и тази вероятност ми убягва. По принцип съм художник, но и музка нямам от доста време, така че този лунен възел там и така не се е проявил.
Изобщо имам чувство, че този солар не е моят
)
Колебая се дали мога да очаквам нещо лошо като смърт на родител. Злосторник няма засегнат, но може би изпускам нещо?
Приемам всякакви коментари, и добри , и лоши - нямам намерение да се настройвам по никакъв начин - просто ще имам едно на ум, а дали евентуално ще стане нещо - ще дам обратна връзка в края на септември
Благодаря на отзовалите се