Здравейте,
Днес започва новия ми солар. Ще се радвам, да кажете няколко думи като прогнози и теми за годината. Интересно, прави ми впечатление, че т.нар. сатурнови дупки не ги усещам, напротив около рожденния ми ден винаги имам значими положителни събития. Така съм забелязала или така съм си решила да бъде не знам , ама така се случва, чакам си ги и винаги идват
Благодаря!
Kleo,Честит рожден ден!Соларният асц е в дева ,8ми нат.дом-финанси,здраве,психика,са на фокус.Меркурий е ретро във 2ри сол.Получаваш,но и даваш.Притежания,застраховки,осигуровки,Слънце е на к3,у12 сол.Комуникации,пътувания,съседи -проблеми в тези сфери.Сол.Луна на к6,водолей тригон нат.Меркурий.В 6ти сол е Сатурн,работа,здраве,домашни любимци,лели и чичовци,пътуване.Венера у10 сол е в 4ти дом-родителската ос,дом,нещо ново за дома-няколко неща,стрелец е двоен знак,но и здравословни проблеми при родител са възможни.Грижи за някой,Луната на к6.Притеснения.Край на приятелство е възможно.Сключване на договори,нотариуси,адвокати-консултации.Възможно е да се срещаш с хора по Нептун,врачки,баячки,хомеопати.Нептун е в 7ми сол,почти на к8.Напрегната година според мен,неспокойна.Слънце на к3,писах съседи,комуникации,пътувания,но и сделки,договори,покупко/продажби на коли.Слънцето в падение,така че внимание да не пропадне някоя сделка,или да не претърпиш загуби .