Корея,сол.асц е в 5ти натален,но скорпион,знак,който е ревнив,обсебващ,трансформиращ,свързан със секс,смърт,чужди пари,данъци,банки и т.н.
Марс,който е упр.на знак скорпион (Плутон също),е в 8ми сол,близнаци.Интересно,Меркурий урп.на 8ми и 11 домове е в начален градус-нещо ново,нестандартно.Пътуване,договор,кола,телефон.
При всички случаи,темите за секса,смъртта,данъци,такси,ще са актуални през новата ти соларна година.Разбира се,внимание при работа с остри предмети,Марс в 8ми-близнаци-боде ,изгаря ръцете(крайници).Соларни 9/3ти домове са на нат.асц/дсц-ще пътуваш ,договор/сделка ,може да е свързана с имоти.Събитие при зълва/етърва,тоест,некръвна роднина(жена на брат/мъж на сестра),по запомнящо.Братовчеди също.
Луната в скорпион и то в 12 дом е особена.Управлява 9ти сол.Болнично лечение/престой за някой.
Силен 5ти дом,по който ,освен любов,деца,спорт,забавления,хоби,също така са парите от наследства.Пробвай ,пусни фиш,някакви игри на късмета.
Ще има няколко тържества,сватба,бал,рожден ден,годишнина-по-специални.Възможно е да пътуваш в чужбина,по море.
Слънце и Сатурн в 4ти дом,като Слънцето е упр на 10-статус,родител,първи братовчеди-в заточение в 4ти ,съвпад Сатурн-някой ще остане в къщи ,поемане на отговорност относно нещо/някой,ремонт.
3,4,5,8,12 домове са активни,като планетите в 4ти сол имат изява,видимост навън ,пред твоето общество.Да инвестираш в жилище е твърде вероятно,мисля споменах.И секса не е мираж.
Изненади ще има ,но по скорпионски.