Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1045427 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #1155 -: Декември 19, 2015, 08:13:59 pm »
напротив ще се радвам да се включиш Alena :)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #1156 -: Декември 19, 2015, 09:19:48 pm »
Алена, направо пиши, не чакай специална покана  :72:
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #1157 -: Декември 19, 2015, 11:37:19 pm »
ще се радвам ако се включите , аз имам моите идеи за солара, но все пак е форум , място където хората обсъждат

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #1158 -: Декември 20, 2015, 11:02:59 am »
greg07, сестра ти има ли огромното желание да замине при теб? Или ако не при теб, то да последва пътя ти зад граница? С тайната вяра, че там й е късмета, че е съдбовно и това ще промени живота й? На тази мисъл ме навежда нат.АС в 9 соларен дом (желанието да замине), с Юпитер и СЛВ в 12 натален (тайните копнежи и вярвания, че там й е късмета и й е съдбовно. Юпитер подсилва усещането, разширява го в душата й - ще расте с времето). Паралелно соларният АС е в 3 натален (ти), Слънцето остава в 12 соларен - с тайните копнежи и вътрешното преживяване.

Това, че 1 соларен дом покрива 4 натален ... и то в 1 соларен са Меркурий, Плутон и Луна - все индикатори на промяната, а Меркурий е почти върху Уран ... според мен има вероятност да смени дома, да бъде внезапно (Уран), да се адаптира добре (Меркурий, Луна) и да го преживее много дълбоко и емоционално (Плутон и Луна).

Много ми е интересен съвпада й на Нептун и Сатурн в 4 натален - Сатурн е тронов при това, а в този дом е и Венера У на АС. Нептун не признава граници и аз това го зная много добре - за нея домът е там, където се чувства добре, без значение държава и място ....Сатурн иска да формализира, да установи на такова място. Като го гледам заедно - целия стелиум там - тя е склонна - от днес за утре да ръгне нанякъде, ако усеща, че там е нейното място, че се чувства добре там, но няма да иска да е без установен статут.

Ако се случи да замине - струва ми се, че ще е по работа, добре платено и с помощта на партньори - сол. Нептин на К6, тронов, сол.Венера в 10 соларен дом срещу 2 натален, тя е У1 и ест. сигнификатор на материалното - т.е. сама ще си изкарва парите. И сол Уран. от 3 сол. дом към 7 натален - може би ще удариш едно рамо :)
Над силата е само умението да я владеем!

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #1159 -: Декември 20, 2015, 11:52:35 am »

Поствам и новия солар, макааар и мноооогооо рано, но бих се радвала на мненията ви по него.

Асц Лъв съвпад Регул/власт и сила да избираш сама/  В 1 д.,с изгряващ У5 Юпитер +сол.К5 върху Уран в 5,У7 +сол.Венера върху Уран/ще го срещнеш на път,състудент,с по-висок от твоя статус/сол.Слънце съвпад Меркурий/Венера- любов,от пръв поглед,неочаквано и за теб самата, сериозна партньорска връзка
Сол.асц в 1 –съдбоносна година на личностно израстване, съзряване, усъвършенстване, У Асц в 10 съвпад Меркурий,ретро,много пътувания,недовършени /невзети изпити, учение ще  завършиш с успех,У2+ СОЛ.Юпитер близо до К2 тригон към Слънцето- разстеж във финансовите дела,нещата ще се случват с лекота,ще имаш подкрепата и на родителите
Сатурнов възврат У6,работа и здраве на фокус,с Луна У12,соларната на К12- възм.е хронифициране на здр.проблем на теб или майка ти,или преместване,раздяла със семейството и партньорско съжителство „
сол.тронова Венера на К10,У3,10 – промяна на статус,кариерен възход,ще хармонизира, балансира напрегнатата ситуация у дома,ще тушира конфликтите идващи от сол.Марс,Сатурн в 4 опозе нат.Марс,
сол.Юпитер  У7 ,фокусна точка на т-карето сол.Марс У9/СатурнУ6 и нат.Марс- ще ти напрегнтато ,трудно да съвместяваш работа –учене- партньорство,но пък ще евълнуващо и запомняща се опитност за неподозирана сила и издържливост да се справиш
успех и късмет ти желая

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #1160 -: Декември 20, 2015, 11:55:16 am »
Стреличкеее, много ти благодаря, много!   :38: :38: :38:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Irena

• Full Member
  • Публикации: 146
« Отговор #1161 -: Декември 21, 2015, 11:10:39 am »
Актуален е въпросът с кариерата ти, така е и солът го показва - сол.Асц в 10 натален дом, а сол.МЦ в 6 натален дом.
Други натоварени домове са ти 2,3,4 натални и 6 соларен - соларни Юпитер, Луна, Марс и Венера са там. Освен работа може да имаш ангажименти и със здравето си. Въпросите за пари, пътувания и дом ще те вълнуват.
Дали няма да се преместиш да живееш другаде - освен активиран 3 натален дом, виждам че сол.Уран е в 9 натален дом. Или работата ти ще изисква пътуване.
Мисля си още за затруднена комуникация в ежедневието с мъж в обкръжението ти - сол.Луна в съвпад с нат.Сатурн, което да те притеснява.

Delphin,
Благодаря ти за отговора...ще пътувам през февруари и във връзка с това..да,вълнува ме и финансовия въпрос. Здравето.... боря едни хормонални проблеми, поради, които ми казаха, че не мога да имам деца, но аз съм оптимист...като един истински стрелец!

poli_z

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #1162 -: Декември 21, 2015, 11:46:45 am »
Здравейте,

Много се вълнувам от предстоящия солар, защото ще заминаваме със семейството в чужда държава за да живеем там.
Интересува ме как ще се наредят нещата, ще успеем ли бързо да се адаптираме към чуждата култура, работа и начин на живот аз, съпруга ми и детето ми?
Притеснителна ли Сатурновата квадратурата?

Ще се радвам, ако някой изкаже мнение и благодаря предварително!

Може ли и аз да помоля за коментар по моя солар :)

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #1163 -: Декември 21, 2015, 08:24:20 pm »
До колко не е точен? Правен е за 12ч на обед, означава ли, че чсът е напълно неизвестен? При тази техника домофикацията е важна, затова без ясен час за раждане е безсмислено :)

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #1164 -: Декември 21, 2015, 08:31:03 pm »
До колко не е точен? Правен е за 12ч на обед, означава ли, че чсът е напълно неизвестен? При тази техника домофикацията е важна, затова без ясен час за раждане е безсмислено :)

Ох, цитирала съм грешно, умората си казва думата, сега ще го оправя. Имах предвид карта с точен час на раждане.

Благодаря ти, Алена! :08:
« Последна редакция: Декември 21, 2015, 08:34:10 pm от Bobolina »

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #1165 -: Декември 23, 2015, 01:12:49 am »
Ех, след днешния приказен ден, дойде време и соларът да заработи :)

« Последна редакция: Декември 23, 2015, 01:39:53 am от a.l.e.n.a »

wanesa24

• Full Member
  • Публикации: 159
« Отговор #1166 -: Декември 24, 2015, 04:50:23 pm »
Здравейте момичета!!
Някой ще хвърли ли едно око на новия ми солар...Аз засега виждам само работа...любов няма!!! ??? ??? ???

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #1167 -: Декември 24, 2015, 05:06:41 pm »
Може да има любов, защо да няма - но от онези, които посрещаш с идеалистични очаквания и прави невъзможни за реализация, вероятнос чужденец на работа. Емоционалността ти може да отвори болезнени рани в теб ...

wanesa24

• Full Member
  • Публикации: 159
« Отговор #1168 -: Декември 24, 2015, 05:12:20 pm »
Може да има любов, защо да няма - но от онези, които посрещаш с идеалистични очаквания и прави невъзможни за реализация, вероятнос чужденец на работа. Емоционалността ти може да отвори болезнени рани в теб ...
Алена...аз не мога да се променя..такава съм в любовта...За работата позна...аз работя предимно с чужденци!
А раната...вече я има!
Благодаря ти и весели празници!

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #1169 -: Декември 24, 2015, 05:40:49 pm »
Все пак върхът на 5 соларен дом е в Скорпион - може да има трансформацияна възприятията в това отношение  ::)

Аз не съм ти разглеждала картата до сега, благодаря за обратната връзка.

С този анаретен Марс в 6 дом - не ти е лесно. Виждам, че Прогресивната ти Луна в съвпад с пр.Лилит съвсем наскоро са направили куинкокс към него - вероятно попарен оптимизъм и си се чувствала неразбрана, същевременно и тр.СЛВ е минал през Марс в този момент  ??? . Усетила ли си нужда от промяна на ценностите, на които залагаш? Напр. във връзка с онзи нептунов - нереален идеализъм?

Пр. Луна вече влиза в Скорпион, сега е в съвпад със сол К5, емоционално трансформацията ще ти е тема. И в края знака - би следвало след 2г и няколко месеца - пак в анаретната зона - пр. Луна ще направи тригон към нат.Марс - вярвам, че ще има научени уроци и успешна трансформация. Не съм разглеждала всичко в детайли - хванах се само за това, но сигурно в картата ти има още подсказки  :)