Честит празник на дамите във форума! Бъдете много обичани и обичащи! :58:
Дойде време за годишната обратна връзка по вече изтичащия ми солар.

Ама то било много хубаво да имаш соларно Слънце в 5-ти дом

Скъсах се да пътувам, да се забавлявам с приятели по всякакви поводи. Като цяло беше много лека и весела година.
Разбира се Асцендентът в 6 дом ми донесе доста работа, но някак тя не ми тежеше, а ми носеше удоволствие и удовлетворение. В началото на годината до към юни може би и флиртът с колегата помагаше нещата да вървят по-леко, но после това отмина също толкова неусетно и леко както започна, а отношенията в офиса си останаха все така добри. Единствено по това, което Грег ми беше писал миналата година: "Притеснява ме работата ти заради Марс и Уран управител 4 ти в шести соларен, при това квадратирани от Плутон, според мен ще има промени там , които няма да ти харесат никак" мога да кажа, че единият ни шеф се разболя, а той беше най-пряко свързан с работата на нашия отдел и откакто го няма вече повече от 4 месеца цари един лек хаос. Чувства се липсата му...
Луната в 4 дом пък свързвам с покупката на вила, която направихме през лятото. Постоянно си мечтая как ще си я направя една красива, с цветенца и хубава тревичка и ще изкарваме волни лета в нея. :103:
akruks ми беше писала: "Теб обаче ще те засегне предстоящото СЗ, което съвпада със Слънцето У4 в 11д, в солара е У10 в 5д- ще е нещо ново по отношение на дома и семейството или свързано с осъществяване на основна цел през годината, свързана с дете или с работата в колектива." СЗ от миналия март наистина показа насоките за цялата година. В същия ден имах бизнес среща и след нея заминахме с колегите на тийм билдинг. Годината ми мина точно под мотото на работата, пътуванията и забавленията.
А относно соларния Сатурн във 2-ри дом, не бих казала, че донесе стагнация във финансите, а по-скоро дооста сериозни разходи, но планирани и добре обмислени.
Изненади мога да кажа, че имах по 3-ти дом. Плутон в 3-ти соларен и 8-ми натален донесе нова любов на брат ми, която прерасна скоропостижно в годеж и очакване на дете.