То не е много за хвалене сол АСЦ Скорпион :012:, последно имах 2 пъти преди 2-3 години. Бяха интересни и години свързани с безвъзвратни промени. Нямах други показатели, но при теб имаме и Слънце, и Уран в сол. 5ти дом, да няма забременяване? Виж сол. АСЦ и в кой нат. дом попада. Сол. Юпитер в 10 дом може да даде успешен брак , а повишение в работата имаше при една приятелка при такова положение. Най-издигнатата планета в солара или тази в 10 дом може да сочи основното събитие в годината. Важни са и кои сол. и нат. домове управлява.
Асц Скорпион няма да ме стресне-предишният солар ми беше с 5 планети в 8Д,включително Слънце и Марс.У1 и У10 беше точно на К8.Е,малко пострадах на 2 пъти месец преди РД,но бързо се осеферих.То не може съвсем без нищо.

Сол асц попада в 5 натален дом,но не ми се ражда и ще взема мерки!

:012:
Юпитер в натала ми е У6 и стар У9 и не мисля да се омъжвам,дори и изгодно,а да се изграждам.Съществува ли изобщо изгоден брак и защо им е на хората да се женят?! :29: Ако ви напиша,че ще се омъжвам ме обявете за луда,но трябва да сте сигурни,че сериозно съм се повредила и умопомрачила-Да ме пази Сатурн от подобна глупост! O:-)