Тъндър, аз си мисля за промяна в дома, в положението ти, в семейството. Но ти ли в другия форум казваше, че ще се жениш? Някой си подготвяше сватбата, ама то един или двама ли са... не помня :57: - обърнати оси на ИЦ/МЦ и АЦ/ДЦ. Луна в 10 натален и 4 соларен.
Юпитер в 5 соларен и 11 натален - ще се събираш с хора по хубави поводи, щастливи, ще се завързваш познанства с приятни на теб нови хора.
Венера във 2 соларен и 9 натален - ти ли беше юрист? Процесуалното представителство може да ти хареса тази година. Ще имаш досег със съда, с пътуване в чужбина, с някакво разширение в обучение или възгледи, което целиш и което ще се случи, както го искаш.
Марс ще ти дава стимули да печелиш и да се развиваш в отношения с хора, не сама. Ще си в група и ще имаш помощта на тази група да го правиш. В опозиция е с Уран - ще владееш положението в тази област и няма да допускаш изненади, но няма да има гръмки поводи за разтеж.
К6 на солара ти обхваща 12 и 1 и ти се пада върху Венерата, а тя ти управлява натални 8 и 2. Мисля, че ще работиш малко зад кулисите, малко трудна работа или такава, която другите не искат да вършат, но ще ти е от полза за бъдещето.
При така засегнати 12 и 1 от 6 соларен и 6 и 7 от 12 соларен си мисля, че може да работиш не толкова явно и видно за другите, с резултат, който няма веднага да се появи, но ще се развиваш по този начин. Работиш ли с чужденци или някакви перводи да правиш?