Ще кача моя солар за настоящата година, положението е такова, че има вероятност да ми съкратят групата, защото няма деца- работя като учител, но там е работата,че съм още по майчинство. Просто как ще е не зная, в този солар какво виждате, аз колкото и да гледам нищо за себе си не мога да прогнозирам. Дали има вероятност от промени в работата?
Затруднявам се - само по солар да дам еднозначен отговор. Може би е хубаво да се види и с други прогностични техники
По солара - гледам нат.АС цепи 5 сол. дом, сол.Венера и СЛВ съвпадат в 5 сол. дом, но от към 12 нат.дом - мисля си, че дълбоко в себе си ще си убедена, че дължиш още време на твоето детенце. От друга страна - пак в 5 сол. дом, но от към 1 нат дом са Меркурий и Юпитер - свързвам ги с комуниакция и покровителстване - би следвало да се грижиш за деца по този начин, каквато е работата ти и да се върнеп, защото Меркурий е в ретроградната си сянка, т.е. връщане към нещо оа преди.
Да видим и светилата къде са. Сол.Слънце е в 4 сол. дом - приземяване. Тъй като наталното е в 12 дом, може би ще имаш усещане, че си изолирана у дома. Сол.Луна пък е в 9 сол. дом почти на нат.СЛВ - емоционално ще искаш да се посветиш на призванието си.
Да видим ежедневието и работенето по 6 сол. дом - хваща нат. Уран и 2 нат. дом. Ще имаш нужда от ресурси и може това да те пронуди да вземеш решения, които ще изненадат и теб самата, да има обрати Сол.Уран е в 12 сол. дом - да - бих казала, че ще се вдигнеш на бунт срещу уединението
Сол.МС се управлява от Уран, но е в 5 нат.Дом и не мога да разгранича - дали ще гледаш своето или чужди деца. Вероятно и двете.
Може би по другите методи може да излезе нещо повече
Гледам, че новият цикъл на Марс и Сатурн започва в тригон с твоя 11 домен ретро Меркурий, а и в Солара меркурий е засенчен Вероятно ще започне нов етап в проф. ти сфера. Хубави земни тригони се заформят в солара