И според мен акцентът е върху работата- 6-ти соларен е върху куспидата на 2-ри натален, с Луна и Юпитер в него- много работа, обаче със съмнителни приходи или недостиг. 10-ти соларен на 6-ти натален с Плутон вътре- промени външни, независещи от теб, може би смяна на началства.
По натал според мен, след като 6-ти дом ти е в Козирог не трябва да се притесняваш- това е един от най-дълголетните знаци. Може да има вероятност да страдаш от водни задръжки или отичане на крака, разширени вени и прочие, защото Сатурн е в 12-ти дом Лъв, а Слънце е в свъпад с Меркурий в Риби, Мерка ти е управител на 2-ри дом, здравето, освен всичко останало. Понеже Сатурн ти е в 12-ти натален дом, вероятно тези процеси протичат незабелязано и е добре да имаш превенция.
Марс в Соларен първи дом, но на куспидата на 9-ти в Овен- това по-скоро означава, че ще си много дейна и ангажирана. Виж ако соларния АЦ с Марс в него, беше на натален АЦ, можеше да се направи хипотеза за някаква хирургическа интервенция.
Натоварен 12-ти дом върху 8-ми и част от 9-ти, показва, че ще искаш и ще вложиш усилия да приключваш с висящи пари, транзакции, с две думи оправяне на сметки с партньори. Това си мисля аз.