Разгледай го, само ако ти искаш. Няма да те карам да правиш неща насила.В моя солар пък К8 сол попада в 11 нат дом, но аз нямам вече приятелства, които да прекъсвам, те бяха прекъснати през тази година, когато сол. Луна беше в 7 сол/7 нат дом.
Веско, стига се филмира ..... може пък това да е просто трансформация на твоите желания, на оществото, в което се движиш ... може и да ти хареса да работиш на франчайз. Плутон не е само смърт на физическо ниво.
Добре, ще видим. Но засега в сметките, които счетоводителката ни направи, излиза по-ниско заплащане от сегашното.Ти иначе, какво би казала по солара ми? Или пък нещо нумерологично за новата предстояща соларна година?
тези дни ще погледна .... все пак имаш време
Здравейте!Какво ще кажете за предстоящия ми солар? Има ли индикации за промяна по отношение на любов, финанси, семейство?Сатурн пък ми е точно на К7, а соларната Луна в 7 или в 8 дом да я отчитам?Благодаря предварително на всеки отзовал се!
Весо, ама нали това е солар, който ще започне в края на ноември? Докато започне е активен текущия солар, виж в него дали е отразено боледуването на баща ти.