Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044908 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2175 -: Декември 13, 2017, 07:31:26 pm »
За моят също е раншко, но установих, че почва да действа около месец предварително.
Ошашках се с онзи руски сайт, който ми даде грешен солар и тълкуване .
Горе- долу виждам накъде ще духа вятърът , но ще ми е интересно и чуждо мнение.
Любов на работното място, пази се от интриги сред колегите, да не пострада репутацията, както и от измами по отношение на чуждите пари- кредит, наследство, парите на партньора. Може да предприемеш лечение, свързано с това да имаш дете, или ако работиш с деца да има трансформация в творческия подход.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2176 -: Декември 14, 2017, 08:43:29 pm »
Вероятно предстоящото затъмнение във водолей ни активира така.Който има желание,време,ще го прочета с интерес.Благодаря.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2177 -: Декември 14, 2017, 11:03:57 pm »
Нови запознанства, разширение на приятелския кръг. Пази се от лъжливи съседи/ роднини! Колебливост във финансите, ще ти трябва повече труд да полагаш за изкарването им. Възможни са и непредвидени харчове, свързани с дом/ близък. Имаш ли деца?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2178 -: Декември 15, 2017, 08:50:14 am »
Нови запознанства, разширение на приятелския кръг. Пази се от лъжливи съседи/ роднини! Колебливост във финансите, ще ти трябва повече труд да полагаш за изкарването им. Възможни са и непредвидени харчове, свързани с дом/ близък. Имаш ли деца?
Имам син на 21години.Благодаря Веселин.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2179 -: Декември 15, 2017, 09:59:51 am »
Имам син на 21години.Благодаря Веселин.
Възможна е тогава някаква криза в отношенията с него или с половинката (заради сол. К5 върху нат. Сатурн).

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #2180 -: Декември 15, 2017, 02:05:04 pm »
Сафо, мисля, че ще създадеш някакви по-близки отношения  на работно място или по интернет/телефон покрай работа, или да преоткриеш и да се сближиш с някой, който познаваш вече.
За работата си мисля, че ще се занимаваш с нещо, което ти доставя удоволствие, може и работа с деца да е, и от което ще изкарваш добри пари. Но е вероятно и да имаш повече харчове (може би свързани с дома, както и покупти за себе си) или просто да си с по- широки пръсти  :) Сега видях, че освен всичко друго, сол МЦ е тригон с натално - дали пък няма да откриеш твоето поприще, призвание в живота сега, и да направиш рязък завой?

« Последна редакция: Декември 15, 2017, 02:08:01 pm от irko_birko »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2181 -: Декември 15, 2017, 07:52:15 pm »
Сафо, мисля, че ще създадеш някакви по-близки отношения  на работно място или по интернет/телефон покрай работа, или да преоткриеш и да се сближиш с някой, който познаваш вече.
За работата си мисля, че ще се занимаваш с нещо, което ти доставя удоволствие, може и работа с деца да е, и от което ще изкарваш добри пари. Но е вероятно и да имаш повече харчове (може би свързани с дома, както и покупти за себе си) или просто да си с по- широки пръсти  :) Сега видях, че освен всичко друго, сол МЦ е тригон с натално - дали пък няма да откриеш твоето поприще, призвание в живота сега, и да направиш рязък завой?
Ще се занимавам с нещо,което ми доставя удоволствие,да.Астрология.Затъмненията са на ИЦ/МЦ натални,соларни 8/2 домове.5 и 11домове са подчертани,но това са и 8ми домове на моите родители.Благодаря за отделеното време irko_birko.Видяла си доста неща в солара ми. :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2182 -: Декември 15, 2017, 07:54:35 pm »
Възможна е тогава някаква криза в отношенията с него или с половинката (заради сол. К5 върху нат. Сатурн).
Кризата е факт и с двамата мъже в живота ми. :08:

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #2183 -: Декември 15, 2017, 09:13:12 pm »
Много ви благодаря за помощта, приятели!

Корея, права си за наследствения имот - пари от продажба на такъв имот са използвани за покупката на новото жилище.

Сафо, нямам живи баби и дядовци. Нямам братя и сестри. Дано да са пътувания. Но от друга страна и да остана да си почивам вкъщи няма да откажа.

Акрукс, благодаря ти, че ми подсказа за възвратната карта на Юпитер. Ще си я разгледам. Дано си права в прогнозите си - много са хубави.

poli_z

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #2184 -: Декември 15, 2017, 11:09:58 pm »
Здравейте,
Моя рожден ден наближава и ме притеснява съвпада на слънце и сатурн....вече втора година съм в Америката....
Имам си моите филми....
Ще съм ви благодарна ако кажете нещо за учене, работа и love естествено или каквото видите :)

irko_birko

• Full Member
  • Публикации: 228
« Отговор #2185 -: Декември 16, 2017, 01:49:47 am »
Ще се занимавам с нещо,което ми доставя удоволствие,да.Астрология.Затъмненията са на ИЦ/МЦ натални,соларни 8/2 домове.5 и 11домове са подчертани,но това са и 8ми домове на моите родители.Благодаря за отделеното време irko_birko.Видяла си доста неща в солара ми. :)
Смятах да пиша Астрология, но реших, че си въобразявам  :) Успех в начинанието! А за затъмненията, дано не са нещо лошо с родителите. Може пък и нещо по дома да е. Пожелавам ти само хубави събития през идния солар  :72:

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #2186 -: Декември 16, 2017, 06:20:54 pm »
Сафо, аз малко късно виждам, но да напиша, все пак - при теб - соларното Слънце е във 2 соларен дом и е съуправител на 8 соларен дом. Оста 2/8 дом и Водолей/Лъв е подчертана. Обмисляш ли да ползваш за ресурс заемен капитал?

В съвпад със сол.Слънце е сол.Меркурий, който уравлява 2 ъгъла в солара - десцендента и медиум цели. Меркурий е силен и мисля, че е добре да се погледнат ретроградията му през годината и по-значими аспекти ;)
Над силата е само умението да я владеем!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2187 -: Декември 17, 2017, 09:03:38 am »
Сафо, аз малко късно виждам, но да напиша, все пак - при теб - соларното Слънце е във 2 соларен дом и е съуправител на 8 соларен дом. Оста 2/8 дом и Водолей/Лъв е подчертана. Обмисляш ли да ползваш за ресурс заемен капитал?

В съвпад със сол.Слънце е сол.Меркурий, който уравлява 2 ъгъла в солара - десцендента и медиум цели. Меркурий е силен и мисля, че е добре да се погледнат ретроградията му през годината и по-значими аспекти ;)
a.l.e.n.a,благодаря за гледната точка.Аз винаги гледам картата си и като производни домове.Стремя се да прогнозирам събития по нея,които ще са значими за моите съседи,брат,родители,приятели,съпруг,син.Аз не работя,мъжът ми има бизнес и изцяло разчитам на него.Материално съм добре.Нямаме заеми,кредити.Меркурий е важен в моята карта,той представя и моето дете.Мисля,че тази година ще е важна за него ,вероятно ще има придобивки,печалби. :-*

dani

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #2188 -: Декември 17, 2017, 08:52:08 pm »
Здравейте, това е  новият ми солар. Утре имам рожден ден. Ще съм благодарна на коментар, ако някой има възможност. Интересува ме най-вече любовта, а и значението на новолунието в солара. Благодаря!

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #2189 -: Декември 20, 2017, 12:24:14 am »
Приятели, това е Солара на сестра ми за новата година, затруднявам се с някои неща:
1. Мисля , че акцента ще е любовта и може ви ще има връзка или споделена такава ... така поне си мисля , Венера/Слънце/Мерк в 5-ти все
2. Работа, заради Плутона в 6ти с Уран в 10 ти ми се струва, че ще има промяна в работата. Не съм сигурен за смяна в работата като компания обаче, притесняваме , че Сатурн е на върха на 6-ти.
3. 4-ти дом, тя смята да си купува жилище, Юпитер там в съчетание с Луна според мен може да даде внезапно купуване на жилище? обаче ме притеснява Марс-а , може би е просто активност свързана с жилището? Поне при мен така е давало в домовете , в които е бил Марс.

Много ще се радвам , ако дадете мнение.