Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044835 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2520 -: Декември 18, 2018, 01:08:20 pm »
Акрукс, връщам си думите назад....  ;D Бебе е факт... Правих тест и е положителен.  :012: Сега остава дали ще се осъществи сватбата....
При мъжът ми не виждам нищо интересно обаче... А желанието му е да стартира собствен бизнес...  ???
[/size]При мъжа ти мисля,не е подходящ момента за стартиране на собствен бизнес.За тази соларна година .А иначе в натала к10 в близнаци,нещо свързано с експорт,комуникации,пътуване,продажби,автомобили.Меркурий у1 ,у10 в скорпион в 3 дом.Скорпион се свързва със секс,смърт,чужди пари,банки.Може да търгува с неща по скорпион,или нещо свързано с погребална агенция,секс магазини,продажби на аксесоари през интернет,автоморги,заложна търговия.

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #2521 -: Декември 18, 2018, 09:35:25 pm »
Благодаря ти, Сафо. Този с апартамента, е приятел на мъжът ми и живее в нас, докато си стъпи на краката си.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #2522 -: Декември 20, 2018, 01:51:09 am »
Сатурн в 7 ми и Плутон в 8 ми какво дават? Някой до сега имал ли ги е? За първш път ще ти имам в лунарите си за февруари и март.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2523 -: Декември 20, 2018, 08:41:10 am »
Сатурн в 7 ми и Плутон в 8 ми какво дават? Някой до сега имал ли ги е? За първш път ще ти имам в лунарите си за февруари и март.
Грег,Сатурн в 7ми лун.ли?Кой натален има значение също.Най-общо казано ,събитие при партньор,племенник,не непременно с негативен характер,зависи от аспекти.

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #2524 -: Декември 20, 2018, 04:12:16 pm »
И аз гледам един Солар и се чудя какво са  соларни Плутон и Марс в 7ми натален дом, при жена?
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

greg07

• Hero Member
« Отговор #2525 -: Декември 20, 2018, 05:50:23 pm »
Плутон с Марс може да е операция :(

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #2526 -: Декември 20, 2018, 06:42:38 pm »
Все пак зависи кои натални и соларни домове управляват, но ще са засегнати взаимоотношенията, второто дете, племенниците или други по производните домове.
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

fortunades

• Hero Member
« Отговор #2527 -: Декември 20, 2018, 09:38:21 pm »
Плутон с Марс може да е операция :(
greg07 , не се бях сещала за това. Интересно.

Все пак зависи кои натални и соларни домове управляват, но ще са засегнати взаимоотношенията, второто дете, племенниците или други по производните домове.
delphin, момичето няма деца и племенници.
Предполагам, че са взаимоотношенията.
Качвам картата, ще се радвам да я обсъдим.
Но това, което мисля, че виждам ( с моите оскъдни знания ), според мен е следното.
*Сол.Асцендент във втори натален дом-година свързана с финанси и по-скоро смяна на работа, тъй като У2 Слънце е в 10ти Сол.дом. Възможно е и загуба на работа, тъй като сол.Асцендент квадратура с сол. Слънце.
*Сол. Юпитер(У6 натален) в 5-ти нат. дом в Скорпион - възможно нова любов на хоризонта и то от работата (може би новата) и според мен , ще е с добро финансово положение, точно такъв какъвто търси тя.
*Сол. Луна в 6-ти нат.дом - пак предполагам смяна на работното място или естеството на работата. Но според това че Сол.У12 е Луната, според мен е възможно поради заболяване или болничен престой, работата да се смени. Или е възможно да се започне работа в сферата която 12ти дом управлява: болници, санаториуми. Може и да е душевна болест- депресия заради раздяла и затваряне в себе си или в домът си, заради тези обстоятелства.
*Сол. Сатурн в 6-ти нат.дом - определено жената не е удовлетворена от работата си, тъй като е ниско платена, с много ограничения. Определено това потвърждава пак болести, но тук свързани със Сатурн.  И тъй като Сатурн е сол.У6 в 5ти сол. дом е много възможно жената да не е доволна от сегашната си любовна връзка и да се чувства ограничена, а и Сатурн е У7 в радикса.
*Сол Плутонв 7ми нат. дом -жената се чувства притисната в службата и/или във взаимоотношенията със мъжът с който има връзка и той е от тип "Скорпион". Възможно е и да е да намери друг мъж чрез службата, тъй като сол.Плутон се намира в 6ти сол.дом и също и да получи депресивни състояния. Невъзможно е да контролира ситуацията във взаимоотношенията си и в работата си, тъй като не зависят от нея. Възможно е и да има раздяла със сегашния партьор, тъй като сол. Плутон е квадратура със сол.МЦ (промяна в соц.статус или работа)
*Сол Марс в 7ми нат.дом - определено мисля, че тук Марс действа в посока приключване на старата връзка и намиране на нова такава. Кавги и несъгласия в семейния живот и тези спорове ще се решават от друг човек, а не от нея. Възможно е и бъбречно заболяване. Сол.Марс в 6-ти сол. дом означава смяна на работното място, поради променливи взаимоотношения с колегите и конфликти. Възможно е и кучето и да се разболее.  Тъй като нат.Марс се намира в 3ти нат. дом са възможни и конфликти с партньора и пререкания.
*Десц. в 8ми сол дом - възможна нова сексуална и трансформираща връзка и прекъсване на старата. И по този начин да се разпредели имуществото между тях, въпреки че нямат законен брак. Ако тя напусне домът на мъжът при който живее, все трябва да си разделят общите неща.
*Сол. Меркурий в 10ти нат ом - определено мисли за смяна на работата и говори на тази тема. Възможно е и да замине на бригада в друга страна, по студентска програма.
*Сол. Уран на К11 Като цяло се очертава лоша година тъй като плановете и не могат да се осъществят. Прекъсват се приятелски връзки и се създават нови такива. Сол.Уран в 10ти Сол дом и съвпад със Сол.МЦ - Внезапна и неочаквана промяна на работното място, и внезапни пречки ще се провалят плановете и, свързани с темите по 10ти дом. Също така са възможно внезапни сблъсъци с майка и или влошаване на нейното здраве.
*Сол. Слънце в 11ти нат. дом - ще има подкрепа от приятелите си или точно обратното. Сол. Слънце в 10ти Сол. дом - годината ще е от голямо значение за нея. Промяна в социалния статус.
*Сол. Венера в на К12 - Разочарования, неприятности от любовни афери- вероятно е изневяра от партньорът и. Възможно е да се затвори в себе си.  Сол. Венера в 11-ти сол. дом - нови възможности за любовни връзки сред приятели.

Според вас в правилната посока ли съм?

greg07

• Hero Member
« Отговор #2528 -: Декември 21, 2018, 08:14:12 pm »
12-ти соларен върху натален 1-ви не е ок, депресивен период ...

delphin

• Hero Member
« Отговор #2529 -: Декември 21, 2018, 09:30:16 pm »
fortunades, според мен вярно напипваш посоката. :)

Като общ поглед бих казала, че вниманието й ще е насочено към себе си и желанията и стремежите ѝ да се съхрани и реализира - сол Асц е в точен съвпад със СЛВ в Лъв, Слънце в 10 нат./11 сол.дом.

Определено ще се обади някакъв здравословен проблем, заради който ще се наложи спазване на хранителен режим и промяна в начина на живот, с цел избягването на последващи усложнения - Сатурн в 6 натален, Луна също там - веднъж като упр. на 12 сол./1 нат.дом и втори път като показател на вълненията и тревогите ни през годината.
От друга страна в солара се повтаря наталния съвпад Сатурн/Луна, а той се явява олицетворение на партньорството и то в работа/делова среда - в 10 / 6 натален дом и 5 соларен.  Рождената комбинация не е лека, сега нещата стоят малко по-добре.

Вероятно ще има внезапни промени в отношенията й с някого и планове за промяна в работа, поведение, изява - сол.Дсц е върху нат.Уран, сол.Уран върху К11 и нат.Маркурий в 10 нат.дом, наред с Марс/Плутон в 7 натален дом.
Мевляна Руми

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2530 -: Декември 21, 2018, 11:22:19 pm »
12-ти соларен върху натален 1-ви не е ок, депресивен период ...
По-скоро, първи соларен върху 12 натален показва това.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4619
« Отговор #2531 -: Декември 21, 2018, 11:52:30 pm »
Може да попийва, пуши козче, медитира ,философства, отдадде се на дайвинг или разкрие на света дългопазено скрито свое умение или творба. За това, че лудуста може да почука на задната му врата и да изкука, като кукувичи касовник отпред е клиширано и ще замълчим  ;D Може да носи раиран костюм, да мълчи като риба в обществото и др подобни. Във всеки случай физическата енергия ще се проявява по- ин, леко лимитирана .

fortunades

• Hero Member
« Отговор #2532 -: Декември 22, 2018, 10:51:17 am »
Много Ви благодаря за коментарите.

fortunades, според мен вярно напипваш посоката. :)

Като общ поглед бих казала, че вниманието й ще е насочено към себе си и желанията и стремежите ѝ да се съхрани и реализира - сол Асц е в точен съвпад със СЛВ в Лъв, Слънце в 10 нат./11 сол.дом.

Определено ще се обади някакъв здравословен проблем, заради който ще се наложи спазване на хранителен режим и промяна в начина на живот, с цел избягването на последващи усложнения - Сатурн в 6 натален, Луна също там - веднъж като упр. на 12 сол./1 нат.дом и втори път като показател на вълненията и тревогите ни през годината.
От друга страна в солара се повтаря наталния съвпад Сатурн/Луна, а той се явява олицетворение на партньорството и то в работа/делова среда - в 10 / 6 натален дом и 5 соларен.  Рождената комбинация не е лека, сега нещата стоят малко по-добре.

Вероятно ще има внезапни промени в отношенията й с някого и планове за промяна в работа, поведение, изява - сол.Дсц е върху нат.Уран, сол.Уран върху К11 и нат.Маркурий в 10 нат.дом, наред с Марс/Плутон в 7 натален дом.

delphin,
Ами мисля, че поне за 1 година от както чета, уж трябва да поназнайвам някое събитие :D
Последната една година, доста напълня и то от ядене на сладки, пиене на бира и алкохол в по-големи количества, а е само на 22 години... Което според мен не е добре, но тя си знае. Не може да спазва режим, много е мързелива. Иначе до колкото знам има проблем с кръвното и виене на свят, но от какво е породено не знам и това и е извинението за яденето на сладко.
Рождената комбинация не е лека, сега нещата стоят малко по-добре. - какво имаш предвид, че не е лека. Може ли няколко насоки? Това, което на мен ми прави голямо впечатление е точно този съвпад на Луната със Сатурн, което показва че търси авторитет в живота си, дали ще е мъж по-голям, който да и е като баща. Определено страда от липса на родителски грижи и внимание.
Може да попийва, пуши козче, медитира ,философства, отдадде се на дайвинг или разкрие на света дългопазено скрито свое умение или творба. За това, че лудуста може да почука на задната му врата и да изкука, като кукувичи касовник отпред е клиширано и ще замълчим  ;D Може да носи раиран костюм, да мълчи като риба в обществото и др подобни. Във всеки случай физическата енергия ще се проявява по- ин, леко лимитирана .
Ребека,
Винаги се радвам на коментарите ти :D
« Последна редакция: Декември 22, 2018, 10:53:26 am от fortunades »

delphin

• Hero Member
« Отговор #2533 -: Декември 22, 2018, 11:10:44 am »
Според вас в правилната посока ли съм?
Цитат на: fortunades
Ами мисля, че поне за 1 година от както чета, уж трябва да поназнайвам някое събитие :D
Ти питаш, аз ти отговорих. Една година си е доста време  :012: Сигурно ще можеш да си отговориш защо сега е малко по-добре:)
Мевляна Руми

fortunades

• Hero Member
« Отговор #2534 -: Декември 22, 2018, 11:58:19 am »
Ти питаш, аз ти отговорих. Една година си е доста време  :012: Сигурно ще можеш да си отговориш защо сега е малко по-добре:)
delphin,  :19:
Така е, но не знам дали отговорите ми са правилни :D
Ще разгледам картата, когато ми остане време..че са празници, готвене, сърми, баници :D