Плутон с Марс може да е операция
greg07 , не се бях сещала за това. Интересно.
Все пак зависи кои натални и соларни домове управляват, но ще са засегнати взаимоотношенията, второто дете, племенниците или други по производните домове.
delphin, момичето няма деца и племенници.
Предполагам, че са взаимоотношенията.
Качвам картата, ще се радвам да я обсъдим.
Но това, което мисля, че виждам ( с моите оскъдни знания ), според мен е следното.
*Сол.Асцендент във втори натален дом-година свързана с финанси и по-скоро смяна на работа, тъй като У2 Слънце е в 10ти Сол.дом. Възможно е и загуба на работа, тъй като сол.Асцендент квадратура с сол. Слънце.
*Сол. Юпитер(У6 натален) в 5-ти нат. дом в Скорпион - възможно нова любов на хоризонта и то от работата (може би новата) и според мен , ще е с добро финансово положение, точно такъв какъвто търси тя.
*Сол. Луна в 6-ти нат.дом - пак предполагам смяна на работното място или естеството на работата. Но според това че Сол.У12 е Луната, според мен е възможно поради заболяване или болничен престой, работата да се смени. Или е възможно да се започне работа в сферата която 12ти дом управлява: болници, санаториуми. Може и да е душевна болест- депресия заради раздяла и затваряне в себе си или в домът си, заради тези обстоятелства.
*Сол. Сатурн в 6-ти нат.дом - определено жената не е удовлетворена от работата си, тъй като е ниско платена, с много ограничения. Определено това потвърждава пак болести, но тук свързани със Сатурн. И тъй като Сатурн е сол.У6 в 5ти сол. дом е много възможно жената да не е доволна от сегашната си любовна връзка и да се чувства ограничена, а и Сатурн е У7 в радикса.
*Сол Плутонв 7ми нат. дом -жената се чувства притисната в службата и/или във взаимоотношенията със мъжът с който има връзка и той е от тип "Скорпион". Възможно е и да е да намери друг мъж чрез службата, тъй като сол.Плутон се намира в 6ти сол.дом и също и да получи депресивни състояния. Невъзможно е да контролира ситуацията във взаимоотношенията си и в работата си, тъй като не зависят от нея. Възможно е и да има раздяла със сегашния партьор, тъй като сол. Плутон е квадратура със сол.МЦ (промяна в соц.статус или работа)
*Сол Марс в 7ми нат.дом - определено мисля, че тук Марс действа в посока приключване на старата връзка и намиране на нова такава. Кавги и несъгласия в семейния живот и тези спорове ще се решават от друг човек, а не от нея. Възможно е и бъбречно заболяване. Сол.Марс в 6-ти сол. дом означава смяна на работното място, поради променливи взаимоотношения с колегите и конфликти. Възможно е и кучето и да се разболее. Тъй като нат.Марс се намира в 3ти нат. дом са възможни и конфликти с партньора и пререкания.
*Десц. в 8ми сол дом - възможна нова сексуална и трансформираща връзка и прекъсване на старата. И по този начин да се разпредели имуществото между тях, въпреки че нямат законен брак. Ако тя напусне домът на мъжът при който живее, все трябва да си разделят общите неща.
*Сол. Меркурий в 10ти нат ом - определено мисли за смяна на работата и говори на тази тема. Възможно е и да замине на бригада в друга страна, по студентска програма.
*Сол. Уран на К11 Като цяло се очертава лоша година тъй като плановете и не могат да се осъществят. Прекъсват се приятелски връзки и се създават нови такива. Сол.Уран в 10ти Сол дом и съвпад със Сол.МЦ - Внезапна и неочаквана промяна на работното място, и внезапни пречки ще се провалят плановете и, свързани с темите по 10ти дом. Също така са възможно внезапни сблъсъци с майка и или влошаване на нейното здраве.
*Сол. Слънце в 11ти нат. дом - ще има подкрепа от приятелите си или точно обратното. Сол. Слънце в 10ти Сол. дом - годината ще е от голямо значение за нея. Промяна в социалния статус.
*Сол. Венера в на К12 - Разочарования, неприятности от любовни афери- вероятно е изневяра от партньорът и. Възможно е да се затвори в себе си. Сол. Венера в 11-ти сол. дом - нови възможности за любовни връзки сред приятели.
Според вас в правилната посока ли съм?