Здравейте,
Пускам солара за новата ми година, ще се радвам ако някой се изкаже.
Имам съвпад на Венера в соларната и наталната карта, както и на Марс, но при Марс май нещата са по-напреганти, понеже попада в 12ти натален дом.
На вас как са ви се отразили такива аспекти? Въобще как ви се струва този солар?
Здравей.Ти по натал имаш квадрат Венера-Марс,аспектът оказва влияние на взаимоотношенията наи-вече.При единият родител -напрегнати отношения с братя/сестри.
Сега сол.ас. на к9,акцентира всичко свързано с обучения,курсове,,пътувания,застрахователи и други тесни специалисти,като заболекари например,Сатурн е в 1 ви сол.Промяна във външен вид,пътувания в чужбина и до родното място.Финансови постъпления,като заеми,кредити са възможни.Слънце у8 сол.във 2 ри дом.Пари от работа,ретрограден Меркурий в риби,няма да си доволна от това,което ще ти изплатят ,застраховка,или наем.Стелиум в 1ви сол.няма да е лека година,поемане на отговорност,договорни отношения с партньор/и,,пари за нещо по себе си ,за външен вид,може би за зъби.Може да има някаква сделка,закупуване на нещо,ще сключиш някакъв договор според мен.Може да купиш кола също.Смяна статус при родител,може да си остане в къщи .Това е според мен .Успех!