Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044767 пъти)

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #2610 -: Март 02, 2019, 06:35:17 pm »
И аз ще помоля коментар по моя солар... макар че има време, но искам да ми се случва нещо хубаво вече или да съм подготвена поне... Освен, че ще съм самотна майка и ще раждам дете... Друго нещо интересно?

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #2611 -: Март 03, 2019, 05:00:45 pm »
Според мен няма да си самотна майка , ще си изгладите отношенията и то скоро според мен. Може да се наложи цезарово сечение при раждането ... второ раждане ли е?

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #2612 -: Март 04, 2019, 05:34:13 am »
Според мен няма да си самотна майка , ще си изгладите отношенията и то скоро според мен. Може да се наложи цезарово сечение при раждането ... второ раждане ли е?

Да, второ ще ми е ... Надявах се отново да раждам нормално, но може и с  епизиотомия:(

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #2613 -: Март 04, 2019, 05:52:25 pm »
И аз ще помоля коментар по моя солар... макар че има време, но искам да ми се случва нещо хубаво вече или да съм подготвена поне... Освен, че ще съм самотна майка и ще раждам дете... Друго нещо интересно?
И аз не мисля,че ще си самотна майка и също мисля,че раждането няма да е естествено

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #2614 -: Март 05, 2019, 03:45:21 pm »
Грег и Цвете,интервенция заради съвпада Меркурий/Уран ли?Може да роди по-рано от термина,изненадващо... :017:

greg07

• Hero Member
« Отговор #2615 -: Март 05, 2019, 09:53:26 pm »
Марс в осми соларен , точно на наталния асцедент за какво ти говори ...

Flower from Venera

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #2616 -: Март 05, 2019, 09:54:40 pm »
Грег и Цвете,интервенция заради съвпада Меркурий/Уран ли?Може да роди по-рано от термина,изненадващо... :017:
Марс 8 соларен съвпад асцендент и Венера

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #2617 -: Март 07, 2019, 05:22:07 pm »
А нещо друго ще има ли? С висшето и с апартамента? Малката ще е първи клас тази година...

Иначе термина ми е на 23,08,2019г... Ще докладвам дали е цезарово сечение.. Макар че се моля да е нормално с епизиотомия... :( Аз пък с първото ми дете родих с две седмици по-рано ... Родена е на 02.07, вместо на 15.07г с тегло 2500г.

Много Ви благодаря, че отделихте време да погледнате картата ми :)

zora

• Newbie
  • *
  • Публикации: 42
« Отговор #2618 -: Март 11, 2019, 08:56:27 am »
ĥ
Много моля, ако има  някой от вас желание -  да погледне солара ми от март.т.г.
Четох ,че тригон на малефици към бенефик в солар е лош аспект .Този натоварен 5 дом на козирог- тригон към н.Юпитер в 10 е съвпад със соларен Марс. Упр.на Марс е Венера в 6 соларен.
Проф .управител тази година е Уран
.По дирекции Сатурн точен съвпад МС.Уран ще го активира съвсем скоро
.По фирдариий съм период Юпитер,подпериод - Марс, а от август започва подпериод - Слънце.
Това, с пътувания в чужбина - е ясно и планирано.Но стелиуми в 7 сол- 8 нат.и стелиума в 5 - не мога да го навържа ,та поне да погледна  малко откъм положителна страна и не ми харесва.
Сол.Луна в 12 - също.А 12 сол.в 12 натален - пише ,край на черен период,, ,  но тази Луна в 12 - пак не ми се връзва на добро.
Моля, за малко други гледни точки.
Сол.Ац и МЦ - в подвижни знаци,но пък сол .Ац- ретрограден....

Предполагам влиянието на солара да е проработило месец преди него - сол .Луна в Лъв,в 12 соларен( диспозитор в 7 соларен.А 7 сол.- в 8 нат.)- пристъп сърдечна аритмия ,тахикардия,бърза помощ,прегледи,изследвания,лекари,болнични ,следва и дълга отпуска по мое желание.Този ретрограден Меркурий в съответните домове може би е индикатор също.

Възможно ли е такава гледна точка?
Дано това да е, да минава и заминава.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2619 -: Март 11, 2019, 10:11:13 am »
Новолунието в риби е в твоят 8 дом,опозиция съвпада Марс/Плутон.
12 сол.е върху 1 ви натален,Слънце у1 нат.в риби,там к8 сол.
Родена си на пълнолуние,сега сол.у1 дом,Меркурий ретро съвпад Слънце,опозе Луна.
Много се е събрало....,да.Следи Меркурий тази година,като у на сол.ац.
« Последна редакция: Март 11, 2019, 10:24:08 am от Сафо »

zora

• Newbie
  • *
  • Публикации: 42
« Отговор #2620 -: Март 11, 2019, 11:58:54 am »
Да,Сафо- това го засякох.А и Марс мина квадрат АЦ.Лунар - очебиен натоварен козирожки 8 лун.почти на к6.
Откакто Нептун - у8 (4н- скорпион) влезе в мой 8 н. - активирайки гадния опозиционен стелиум - не ме отпуска за минута,не само мен,а и близки..
Меркурий го чакам да се махне оттам поне той,за да поолекне положението Интересно ,че Марс когато мина оттам скоро - беше една идея по - спокойно .
Благодаря!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2621 -: Март 18, 2019, 10:46:43 am »
Вероятно предстоящото затъмнение във водолей ни активира така.Който има желание,време,ще го прочета с интерес.Благодаря.
Благодаря на всички ,които се включиха по тълкуването на солара ми за 2018г.Да дам ОВ все пак.
Сол.АС в 7 нат.стрелец.Уп.Юпитер в скорпион 11 сол,6 нат.През годината се изживях като един истински скорпион,но откъм негативните му характеристики.Изпитвах силни чувства като отмъстителност,ревност,омраза,болка,психически неустойчива,бях на погребение на колега на мъжа ми,получих документи за наследства,кола.Продадохме две от колите си,купихме друга,мъжът ми я удари......Направих си профил в инстаграм.Много съм активна там ,за сметка на реалността.Почти никакви комуникации с приятели/познати.Приключих взаимоотношения с роднините на мъжа ми,и те с мен.Пътувах непрекъснато,в чужбина и у нас.Започнах ежемесечно да правя лунари на няколко познати.Комуникацията ни е предимно по телефона.Мъжът ми не се чувстваше добре емоционално и физически.Аз претърпях (и продължава )няколко агресивни и насилствени поражения върху психиката и тялото си.....синини,подутини,изкълчвания.Синът ми така и не започна работа,въпреки,че го одобряваха на всички интервюта и заплащането беше отлично.Имаше и доста здравословни проблеми,които продължават все още.Слава Богу,баща ми за сега се държи.Племенникът ,на брат ми дете ,му създаде  много проблеми.Около нас,в района където живея станаха много инциденти.Изключително напрегната година.

Магика

• Full Member
  • Публикации: 140
« Отговор #2622 -: Март 20, 2019, 10:27:06 pm »
Моля за малко помощ.Питам конкретно за Марс в 8-ми Соларен и 4-ти Натален.Какво би могло да бъде тълкуването?

greg07

• Hero Member
« Отговор #2623 -: Март 21, 2019, 02:15:26 pm »
Много неща може да значи , дори и изнасилване , сексуално насилие под някаква форма , Оперативна намеса ... кражба в дома ... Марс е Малефик ... в осми дом , дома на трансформациите ... Не е добре като цяло ... Лошото е , че е съвпад с наталната Луна
Луната е управител 12-ти в 4 ти , може би някаква кражба бих казал

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2624 -: Март 21, 2019, 08:50:19 pm »
Моля за малко помощ.Питам конкретно за Марс в 8-ми Соларен и 4-ти Натален.Какво би могло да бъде тълкуването?
Внимание при шофиране.