Луна на 2* от К12,
Соларът ти започва малко след Новолунието, Луната вече е избягала напред и е преминала в другия дом, но пък си имаш пълен 9д, а там е Сатурн в нов знак и в хубав секстил с наталния ти съвпад Слънце/Юпитер; останалите 3 планети в Козирог спускат тригон към натален Марс в 12д и към Венера, управител на соларен АС- общо взето кариерата и връзките ти с чужбина ще са успешни, макар да не действаш явно, а малко скрито, по 9д също е интернет търговията, а по Венера козметика, дрехи, аксесоари. Общуването и комуникацията ще са с цел правене на пари. Погрижи се за здравето на мъжа си, бебе не виждам, забавленията и развлеченията ще са предимно вкъщи.
akruks,
Много добре го каза : макар да не действаш явно, а малко скрито".
Да, почти никой не знае за това, което правя и мисля да развивам за бъдеще, защото не ми вярват и само говорят как ще се проваля. А всички знаем, че никой не иска такива хора покрай себе си.
Все още търся какви артикули да предлагам, правя проучване. А и в момента каквото и да гледам, със сигурност ще претърпи промяна.
Мъжът ми за сега няма никакви оплаквания. Можеш ли да ми кажеш в коя област да му обърна внимание?
Пие добавки, храни се както трябва с качествена храна, вече не живее с родителите си, което му действа добре на психиката.
Рядко се разболява, но от много работа се пренатоварва и то мозъка и очите най-вече.
Сафо,
Гледам 6-12 домове, защото това е хем работата, което не ми е при сърце, хем е скритото, покритото и тоя Нептун, който ми мъти главата, и допълнително фармацевтичната индустрия.
Изследване мисля да си правя да, но заради тази обстановка в момента, няма как да отида.
Тревоги покрай родителите на мъжът ми винаги има и то те сами си ги създават.
Днес ни държа сметка баба му, защо не сме й се обадили, та да и купим хляб за утре. При условие, че вече първо не живеем там, второ живее със снаха си и със синът си, които трябва да и обръщат внимание и трето, не мисля че сме куриерска фирма. Ама нали така са свикнали и мъжът ми лошо ги е научил. Свекърва ми му каза да и вземем месо, ако имало в магазина! Ха! Те имат 2 коли...
Каквото и да стане-дали ще зачена или не, божа работа.
Но определено е възможно
Благодаря Ви!
Определено много ме зарадвахте и успокоихте.
И най-вече само хубави неща сте ми написали.
Щом няма да ме уволнят, това е добре. Че трябва да издържа докато не забременея