Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044368 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3000 -: Август 31, 2020, 01:01:16 pm »
Имам усещането, че тази соларна година ще е изключително важна за мен, ще има трансформации, както е видно от планетите в първи соларен дом. Живот и здраве и леля ще ставам, което предполагам се вижда от сол. асцендент в 3 дом(събития, свързани с брат ми, поне аз така си го тълкувам). Струва ми се, че и дома ще сменям, иска ми се и второ висше да запиша. Дано да е късметлийски, защото последните години предимно  негативни неща се случваха.
Да, и 3ти сол. е в 5 нат. Луна и Венера на дсц което е 5 ти дом на брат ти. МС е на к1, Венера в 7дом,може да започнеш някакво партньорство. Сол. Асц. в 3 нат. освен с брат, да, възможно е обучение, пътуване, договори, подписи. Слънце и Меркурий са в 8 дом. Меркурий е у9 сол., или жената на твоя брат. Мисля, че ще си много комуникативна тази година, промяна на външен вид е възможна, Сатурн, юпитер и Плутон в 1 ви дом, възможно е проблеми със зъби, или кости. Пътуване до високи места, разходки в планини с групи, приятели. Уран е в 4 дом, може да има някой уред в дома за смяна, или ремонт. Посещения от човек във връзка с Ел. Повреда например. Според мен силна откъм събития година, с ъглови планети. Дерзай! 😊👍
« Последна редакция: Август 31, 2020, 01:02:54 pm от Сафо »

paganne

• Newbie
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #3001 -: Август 31, 2020, 02:52:42 pm »
Много благодаря, Сафо, моето лично усещане, което не се базира на картата, е същото. Благодаря още веднъж за вниманието.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3002 -: Август 31, 2020, 10:48:18 pm »
Имам усещането, че тази соларна година ще е изключително важна за мен, ще има трансформации, както е видно от планетите в първи соларен дом. Живот и здраве и леля ще ставам, което предполагам се вижда от сол. асцендент в 3 дом(събития, свързани с брат ми, поне аз така си го тълкувам). Струва ми се, че и дома ще сменям, иска ми се и второ висше да запиша. Дано да е късметлийски, защото последните години предимно  негативни неща се случваха.
да, излиза това, че ще ставаш леля на момиченце- Луна с Венера в 7д, който е производен 5-ти от 3-ти
планетите в 1д- Юпитер носи късмет, Сатурн затруднения, а Плътон силата да преодолееш всякакви спънки
Водеща тенденция ще са брат/сестра, общуването и кратките пътувания, обичения

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #3003 -: Септември 02, 2020, 02:29:51 pm »
Здравейте, минаха точно шест месеца от текущия ми солар, но искам да знам според вас има ли индикации за бременност. Прилагам и солара ми от 2013 г. за сравнение, тогава беше първата ми бременност.

Отностно текущия искам да кажа, че много се чудих какво ще ми донесе този Асцендента в 12ти натален дом и веднага с настъпването на солара и заради Ковид замених офиса с работа от вкъщи с тенденция това да продължи поне до края на годината. Решихме, че е удачен период и за бебе.

Ще се радвам ако споделите мнения.

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #3004 -: Септември 02, 2020, 02:32:13 pm »
Здравейте, минаха точно шест месеца от текущия ми солар, но искам да знам според вас има ли индикации за бременност. Прилагам и солара ми от 2013 г. за сравнение, тогава беше първата ми бременност.

Отностно текущия искам да кажа, че много се чудих какво ще ми донесе този Асцендента в 12ти натален дом и веднага с настъпването на солара и заради Ковид замених офиса с работа от вкъщи с тенденция това да продължи поне до края на годината. Решихме, че е удачен период и за бебе.

Ще се радвам ако споделите мнения.

А това е новия солар. Явно не може да се качат два едновременно.

guapa79

• Sr. Member
  • Публикации: 297
« Отговор #3005 -: Септември 04, 2020, 05:12:10 pm »
Някой вижда ли в солара, който започва след 3 месеца, да има вероятност за раждане на дете в тази мъжка карта? Слънцето е в 5-ти соларен, възлите са по тази ос, отделно асцендент в 3-ти в лъв, аспектирана от тежки планети Луна, управител на 4-ти в дома си в знак скорпион... Според мен да или греша? ::)
По прогресии Луната върви към IC заедно с Юпитер, а дирекционен той е в 5-ти. Слънцето и Марс прогресират към Луната, а Венера към 7-ми...

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #3006 -: Септември 06, 2020, 12:54:46 pm »
Как бихте тълкували сол. Слънце на К12 в нат. 9 дом?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3007 -: Септември 15, 2020, 08:49:07 pm »
Как бихте тълкували сол. Слънце на К12 в нат. 9 дом?
Слънцето кой соларен дом управлява е важно.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4619
« Отговор #3008 -: Септември 15, 2020, 09:36:10 pm »
Някакво обучение, образование по психология ,клинична психология, нещо, като психодрама примерно ,можеш да почнеш да учиш или др.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #3009 -: Септември 15, 2020, 09:37:37 pm »
Картата не е моята, а на човек от семейството  :)

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4619
« Отговор #3010 -: Септември 15, 2020, 09:41:30 pm »
Картата не е моята, а на човек от семейството  :)
Ами какво, като не е твоята, този човек може да прояви интерес към някакво обучение . освен да питаш дали девет-дванайсет не е емиграция  по клише  :)
« Последна редакция: Септември 15, 2020, 09:45:52 pm от Ребека »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2140
« Отговор #3011 -: Септември 21, 2020, 03:20:32 pm »
Качвам си тук настоящия и бъдещия солар, аз съм от тези, които мислят , че влизат в действие месец - два преди РД.
Вече писах в някоя от темите, че като си видях настоящия солар ,  си плюх в пазвата и повече не го погледнах.
Вече мога да кажа доста по него:
- Още края на ноември усетих, че връзката ми , на която възлагах големи надежди , няма да я бъде.
- Болнични престои и тежка операция на баща ми
- Окончателна раздяла с партньор
- Придобиване на наследство чрез дарение от родители
- Никак не ми беше лесно и на работа през годината
Като цяло една много напрегната и стресова година, ревност, рев, дилеми , емоции, това с Ковида също не малко ме тревожеше, никакви пътувания, малко развлечения.
Слагам и бъдещия си солар, който също не е цвете предвид АЦ му, попадащ в 12-ти натален, но ми изглежда по- оптимистичен .
Не съм имала досега новолунен солар, идея нямам за добро или лошо ще е.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3012 -: Септември 21, 2020, 04:54:41 pm »
Корея, асц сол. в 12нат.го свързвам повече с тайни комуникации, пътувания, четене на книги, тоест, самотата няма да е така изразена все пак близнаци са общителен знак. Меркурий у1, у5 сол. Домове е на МС сол. и 9 нат. дом. Предполагам ще имаш някаква промяна в статус, преквалификация, видимост. Почти всички лични и др. планети са в 9/10дом.Луна у2, у3 сол. дом в 10дом.сестра,съседи може някаква интервенция при тях. Вени, очи, смяна на очила, родител вероятно ще има ситуация, лечение.По 12 дом поликлиники, болници, някой представен от Марс, у6 сол. може да има лечение също. Тоест, домашен любимец, леля, чичо.
Общо взето изглежда нервна година като смяна на статус при някой.Да не се наложи пак някакво онлайн обучение, от вкъщи. Всякакъв вид тесни специалисти са по 9 дом, водолей го свързвам с астрология, групи, високо напрежение, ако ще имаш работа с Ел техници или други подобни да прехвърляш партиди елекромери.
« Последна редакция: Септември 21, 2020, 05:55:12 pm от Сафо »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2140
« Отговор #3013 -: Септември 21, 2020, 07:24:16 pm »
Благодаря, Сафо, за разбора.
Или ще уча нещо като магистратура/ имах желание за такава с английски език/, или ще са някакви обучения- то вече става задължително.
« Последна редакция: Септември 21, 2020, 07:27:22 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12755
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3014 -: Септември 22, 2020, 12:37:22 pm »
Корея, не ти е новолунен солара. Мисля, че започва на 30 лун. ден. Това се случва рядко да има 30 лунен ден, значи е вълнуваща година. Наслаждаваш се на постигнато от предходната година, не е препоръчително да се ангажираш с нови, мащабни проекти, а с такива, които се реализират бързо за кратко време и си сигурна в добрия им резултат. Всичко през годината (ще) има краткотраен ефект, но е пълноценно като изживвяване и удовлетворяващо в положителен аспект, а негативните прояви, също са с кратък ефект.
Атмосферата през годината ще отразява архетипа Близнаци през призмата на 12 дом. Меркурий е невидим, изгорял, но пък идва от долен съвпад, много разговори, информация, но по-често ненужни, безсмислени, много бързо и често ще променяш мнение, позиция,маниер, които по някакъв начин ще се отразят върху репутация, професионална ангажираност. Акцентът 9, 10 домове, Слънце там, всички планети над хоризонта, интереса ще е в посока професия и обществено ангажиране, но и Луната там, вълненията и колебанията също. Нат. у АСЦ Луна е съвпад със сол. У АСЦ, и то в 10 сол.дом, би трябвало да подчертава темата за себереализация, личностно израстване. доколко обаче ще се случи по желания начин ?
В солара ти има нов цикъл и това е цикъла Венера -Юпитер, а Юпитер ти е хронократор.
В натала имаш Сатурн- Юпитер-Венера, в солара са започнали нов цикъл, значи техните теми са активирани през годината.
Юпитер при теб е силен.
Понеже си  в Уранова опозиция, Уран е срещу мястото, където стои по натал, Сатурн също  е в дом, срещу наталния, а двамата са управители на Слънцето ти и на сол. МЦ-тук може да има изненади, не с положителен знак.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“