Акрукс, благодаря и на теб, ще пиша след време какво е всъщност положението в рамките на соларната година.
Четох интерпретации в Лунник, наистина много попадения има в тълкуването.
И аз познавам семейни Водолеи, минали по реда си да не ги одумват хората, но всеки от тях си има някаква страст извън семейството и като цяло не са домошари.
Бракът ми е тотална отживелица откак се помня, нито искам да се възползвам от имуществото на някого, нито от положението и репутацията му. Обратното важи с още по- голяма сила.
Бившият много напъваше да нося фамилията му, явно се надяваше да стане сънаследник на моето жилище, понеже тогава още беше на нашите. Такъв беше и първият му брак- не по любов, а заради имотите на бившата му жена , придобити обаче преди брака им и той си е останал без нищо, та даже продал и бащината си къща за ремонт .
Та, винаги съм била нащрек за подобни тънки сметки.
Само в името на децата оправдавам брака, но понеже и такива не съм искала , тотално ми се обезмисля идеята .
Връзка с мъж с положение по ми се връзва , по ДЦ Козирог няма какво да крия , че ме привличат такива мъже и двамата несретници в живота ми съм ги имала по време на Плутонови транзити- върху Венера и опозиция Луна, когато явно съм изпадала в някакви моменти на умопомрачение.
Каквото стане, само да сме здрави аз и близките ми, защото знам , че “ всяко нещо струва друго нещо” и човек трябва да е готов, че не може всичко да
му е наред.