Има проблеми с белите дробове от години, не си е правил изследвания от 5 години и не знам какво е състоянието му в момента... От началото на корона кризата съм в абсолютен шок и страх какво ще се случи, ако се зарази. Никой не е преживявал интервенция от май месец насам. Няма да се изненадам племенничата да ни зарадва с бременност, но за момента не знам нищо.
Здравейте, това е соларът на мъжа ми. Много съм притеснена за здравето, гледайки струпването на планети в 12-ти и 8-ми дом. Дали има все пак нещо положително във връзка със здравето?Благодаря!
Цитат на: avonita12 в Ноември 19, 2020, 12:52:07 pmЗдравейте, това е соларът на мъжа ми. Много съм притеснена за здравето, гледайки струпването на планети в 12-ти и 8-ми дом. Дали има все пак нещо положително във връзка със здравето?Благодаря! по-вероятно е да си загуби работата и да има финансови проблеми, отколкото здравословнипрез годината ще е по-изолиран, сигурно ще се пази, но да не психяса, не го плаши с твоите притеснения, които може да не са основателни, щом не е посещавал 5г лекар
Да, съвпадът на Луна и Марс е притеснителен, но минало е това, което е трябвало да се случи. Меркурий в 12 дом - чух нещо, видях нещо, ходих някъде по 12 дом, сънища, тайни, погребения, поликлиники, разговори,пътувания,писма/чатове.
Трудно четима карта с онлайн програмата, с която е работено.Според мен, годината ще е значима! Възможна ли е промяна в кариерата, както и в местожителството?
рано е още ,има няма 2/3 месеца,но съм любопитна какво предстои като теми лично за мен и около мен.Соларът ми за 21г.
Цитат на: Сафо в Ноември 25, 2020, 01:38:50 pmрано е още ,има няма 2/3 месеца,но съм любопитна какво предстои като теми лично за мен и около мен.Соларът ми за 21г.Много акцентиран 5 дом. Сол Асцендент в 5 нат, стелиум в 5 соларен и куспидата на 5 соларен съвпад с нат Меркурий управител и на сол. И нат. Асцендент . Деца забавления, творчество , някоя любов.
Здравейте, това е предстоящият ми след няколко дни солар. Ще съм благодарна на всеки, който ми посочи по-важните акценти Както се вижда в соларът се получава малко изкривена домофикация, защото се строи в северните ширини.
Цитат на: Aurora в Ноември 27, 2020, 02:21:02 pmЗдравейте, това е предстоящият ми след няколко дни солар. Ще съм благодарна на всеки, който ми посочи по-важните акценти Както се вижда в соларът се получава малко изкривена домофикация, защото се строи в северните ширини.Смяна на статус е възможна,промени във външен вид,финансови въпроси,раздяла с партн.може и бизнес парт.,приключване на сделка,соларът ти е пълнолунен,важна година,Слънце на МЦ,събитие при родител и/или шеф,пътуване,напрегнато общуване,родител да се пенсионира е възможно.Марс е на нат.асц,сол 2ри.Интервенция е възможна при някой.Много голям 1ви сол-промени и финансови и в личен план.Финализиране на сделка е възможно.Костни,зъбни и ставни проблеми,използване на билки,хомеопатия,чайове,занимания с йога или друго по Нептун,като срещи с врачки,баячки и подобни.
Не знам с коя друга програма да направя солар? astro-seek съм използвала.