Благодаря, Акрукс! Ден след публикацията започна много труден период. Разболя се първо баща ми, след което последва синът ми (той мина и през болница). Слава богу, нормализираха се нещата, но някои здравословни проблеми останаха. Всяка година - март-т. е. около рожден ден минавам през кризи, предполагам от активирана
опозиция 2-8 дом, където са ми повече планети. Уран съвпад Луна в 3 сол. д. - имах критични отношения със сестра ми (до сега не съм имала с нея такива). Това засега, дано годината има и хубави моменти . С паричните въпроси се оправям сама, съпругът ми почина преди 6 г..
Благодаря за вниманието, Акрукс!
52 дни преди рождения ден всеки се намира в сатурнов период, най-тежкия за годината
За мъжа ти съжалявам, няма как да зная семейното ти положение, ако беше лична консултация щеше да съм запозната, но тук дори натала ти не е споделен пълен, а е без таблицата отдолу.
По принцип 8д са парите на мъж/партньор в живота, второто дете, парите на другите, включително обезщетение или помощи от бюрото на труда; дългове и кредити- също са по 8д. Соларен 2д в 8д - получаване на наследство, пари от наследство, връщане на дългове, получаване на награди, хонорари, безвъзмездни средства по решение на различни комисии, съвети, журита.
Луната с Уран в 3д може да засяга и съседи, не само сестра ти, промени в дома, на дома... Уран е у-л на соларния АС, а Луната на 6д- ежедневие,, работа, здраве, Уран е индикатор на промени- промяна на социалната среда, научаване на нещо ново, обучение, курс, нов начин на мислене. А може просто да пишеш във форум за астрология ежедневно