Радост, асц във втори натален, Марс е в 6ти дом, домът на здравето, работата, ежедневието, домашните любимци. Освен това 12 сол е върху 1ви дом. Луна в 1ви опозиция Уран. Ще има изненади в партньорствата, при племенници, въобще при срещите ти с хора. Луната в 1ви дом е много възприемчива, честа смяна на настроения, тя управлява и течностите в организмът. Вероятно е болнично лечение в някакъв момент. Може и само зъби, снимки, ехограф... Оста 2/8ми сол. е много подчертана, с планети в 8 ми дом. Ще има финансови разчети, отчети, покупки, харчове, вероятно и приходи. Данъци и такси, кредити. Може би ще чуеш, разбереш за твой близък, приятел, познат нещо по 8ми-проишествие,раждане,бременост,операция и т. н. Скорпионски асц винаги се свързва със смърт, секс, чужди пари, наследства, операции. Може би ще си направиш татус, защото луната в скорпион и Марс в 6ти дом, пускат кръв. Може и някакви изследвания.Имаш и възврат на Меркурий, неговите теми ще са актуални и домовете, които управлява. Пътувания, договори, общуване, братя и сестри.
Пожелавам ти добра година✨☘️🌼