Не успявам да се справя с асто.ком, за следващата година смятам да изместя слънцето в 7ми дом, исках да разбера за солара от май23 до май24 дали е благоприятно за ново начинание при всички тези провали досега, солара за 2024 все още не е започнал, благодаря все пак
Е, все пак...
Отделила съм си от времето да ти погледна картите, които на мене лично са ми трудни за гледане от тази програма, където си построила, регнала си се във форума вчера и ни третираш така, все едно някой ти е длъжен с нещо. Това тук не е безплатен онлайн оракул, имай малко уважение към малкото хора, които все още посещават форума!
Писа ми онзи ден една новорегистрирана, също искаше да ѝ "гледам" за професия и работа, питаше колко вземам и т.н. За малоумна ли ме вземате?
Слънцето си няма как да изместиш, където и да посрещнеш рождения си ден, няма как да избягаш от предопределеното. Не е само един солар , нали има тежки транзити, прогресии, затъмнения и много, много други неща, които се отчитат при изготвяне на прогноза. Можеше да пуснеш един хорар, има тема с хорари за работа, но картата трябва да се построи за времето, когато (и където) се е "родил" въпроса, когато е изникнала питанката в теб самата, а не да го гласиш и натъманяваш според звездната обстановка за конкретен момент. Натално би могла да се занимаваш успешно с недвижими имоти, земеделска земя, да печелиш пари от занаятчийска дейност вкъщи, да произвеждаш хранителни (диетични) продукти, хранителни добавки