Акрукс, следващ върху кардинален дом търси материализиране, стабилизация. Качеството на живот е пряко свързано с количеството лични доходи на партньор, клиенти, съдружници, както и дестинацията, която ти носи онова, което искаш да имаш, аналогично и за партньора, неговият здравен статус, да е в ущърб на твоите желания. При ъглови Луна, у4, вероятно ще има преместване. Ангажиране със съдебен процес, ако назад във времето не са юридически издържани договори за собственост. Оста 2-8 освен с кризисни ситуации и интензивни изживявания, е и оста на какво и кой точно искам да имам, но и на подкрепата. За здарве, да има връзка с 6-ти дом, Светилата, у1.Бенки, отделителна и репродуктивна система, загуба на сили. Ако Меркурий или Слънце са хронократори, наблюдаваш през годината ингрес, фази, аспекти, за да си подготвена. Може да ти се върне заем, твое, което несправедливо е отнето, Юпитер е ретро или аналогично на партньора. Аз бих обърнала внимание на сол.к8 към планета, тук, това е Плутон, както и планети в 8 ми дом, това са Меркурий и Слънце.
Меркурий е с добър статус, което позволява да се справиш там, където си уязвима, нямаш контрол върху обстоятелствата, при вероятни загуби, по-лесно се преживяват.