Здравейте!
Минах прегледите, колоноскопия и гастроскиоия, гинеколог ( кистата я няма, там всичко е наред!).
При гастрит:
Ендоскопска диагноза:
Еритематозен гастрит / Дуоденогастрален рефлукс
Пациентката има признаци на възпалителен гастрит (зачервена и раздразнена стомашна лигавица), гастроезофагеален рефлукс (ГЕРБ) и рефлукс от дванадесетопръстника към стомаха (дуоденогастрален рефлукс). Назначена е биопсия, резултатите от която ще дадат допълнителна яснота за причината и вида на възпалението.
Биопсията ми излезе днес - там всичко е наред.
Лекувам се с това, което професора ми изписа и съм много по-добре.
Диета 6 месеца, 2 месеца лечение с лекарствата!
Камък ми падна от сърцето!
Успяхме да видим и центъра на Истанбул, макар и за 1 ден.
Благодаря!
(Ако някой има здравословни проблеми и не може да ги открият в България, нека ми пише на ЛС, ще го насоча) .

Здравей,
Следващата седмица, ще пътувам до Турция за преглед и ще пиша какво се случва.
За сега ще ми правят изследвания, прегледи и колоно и гастроскопия(баш в петък 13-ти
)
Поздрави!
Здравейте,
Скоро започва новият ми солар-надявам се, че в здравословен план ще успея да овладея нещата.
Ще Ви бъда благодарна, ако го коментирате в посока здраве и евентуално, дали ще се наложат операции на яйчник и гръбнак в долната част на кръста, или ще мина само с хормонално лечение и физиотерапия и рехабилитация.
Иска ми се да кръстим дъщеря ни, но от моите проблеми изобщо не съм сигурна, че ще успеем.
Благодаря на всеки, който се включи!
По мое виждане ще има операция, но те сега нали ги правят безкръвни, ще овладееш нещата, излишно се притесняваш. Ето, вече си овладяла безсънието. А детенце по всяко време може да кръстиш, не е задължително да се вдига цяла сватба за едно кръщене.