Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1365048 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14470
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4140 -: Октомври 04, 2026, 01:50:19 am »
Новият ми солар, който влезе в действие още сутринта на 2-ри...

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8482
« Отговор #4141 -: Октомври 04, 2026, 08:07:53 am »
Акрукс,Честит Рожден Ден!Жива и здрава бъди,много успехи ти желая,лични и професионални,децата да ти носят радост и щастие,ползотворна година да имаш!
За солара,изявени Венера,Меркурий и Юпитер.Венера е спряла почти,но мисля промяна във външен вид,разкрасителни процедури,прическа,финансови постъпления.Пътувания,общувания,някакви сделки,договори-Меркурий-Юпитер,посещения при нотариуси,адвокати.Луната в 8ми,но упр.на 9ти дом,мъжа ти е възможно да получи пари от имот,или обещетение.Може да чуеш /да разбереш за кончината на някой познат/далечен роднина.Луна в знак на Меркурий,Меркурий в знак на падение на Луна.Взаимната рецепция Слънце-Сатурн по екзалтация също е активна.Оста 6/12ти домове.Здраве,тайни,парите на дете-печалби при него също.Ще си търсена за консултации например,повече,което ще носи облаги.Може да присъстваш на награждаване,някакъв ритуал,като сватба,кръщене и подобни.
Виж и профекция асц дали е активен.
Сатурн в 6ти -домашен любимец дали имаш ,по натал при теб Сатурн е с добър статус,така,че не носи вреди.Повече натоварване в ежедневието,може би ще имаш работници,някакви майстори на моменти,за смяна на нещо по дома.
Меркурий в 1ви дом е добре,тук умът е дълбоко изследователски.
Венера е обсебваща,мнителна,но ще "работи"за теб.Мисля,че ще се разреши някакъв финансов проблем,ще му се види края.Успех!

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 390
« Отговор #4142 -: Октомври 04, 2026, 11:01:52 am »
Здравейте, ако оси на солара попадат на фиксирани звезди това отчита ли се? Акрукс, честит рожден ден! Понеже ти си споменавала Алциона, какво ще кажеш за сол. МЦ на 29 градуса Телец?
-
Акрукс, в твоя Солар Юпитер е оперативен, с добър статус и в благоприятен аспект с натална Венера, мисля обаче, че е притеснителен съвпадът на малефика Сатурн с натален Юпитер.
-
Прикачам един солар, който ме впечатлява с още 3 възврата - Меркурий, Венера и Марс като Венера е упр. по фирдарии, а Марс - профекционен. Луната също е акцентирана.
« Последна редакция: Октомври 04, 2026, 05:22:16 pm от terrarossa »

akruks

• Hero Member
« Отговор #4143 -: Октомври 04, 2026, 02:10:19 pm »
Акрукс,Честит Рожден Ден!Жива и здрава бъди,много успехи ти желая,лични и професионални,децата да ти носят радост и щастие,ползотворна година да имаш!

Виж и профекция асц дали е активен.
Сатурн в 6ти -домашен любимец дали имаш, по натал при теб Сатурн е с добър статус,така,че не носи вреди.Повече натоварване в ежедневието,може би ще имаш работници,някакви майстори на моменти,за смяна на нещо по дома.
Меркурий в 1ви дом е добре,тук умът е дълбоко изследователски.
Венера е обсебваща,мнителна,но ще "работи"за теб.Мисля,че ще се разреши някакъв финансов проблем,ще му се види края.Успех!
Благодаря за благопожеланията!
По профекция АС е наталният IC в Стрелец.
Аз дом нямам, че да му правя ремонти, на квартира сме и дано не се налага пак да се сменя нещо, че ми писна, макар да не ни увътря това финансово, хазаите плащат подмяната на нови дом.уреди. Но имам от дядо ми по бащина линия по 50% от три ниви, които племенникът ми оставил под наем на арендатор преди да си продаде с племенницата техните 50% , след като почина майка ми и догодина в края на май изтича договора за наем. Наем така и не видях, но поне земята ще е свободна, защото сега беше невъзможно да я продам на друг, а наглата жена на арендатора искаше да им я продам за жалки пари, все едно да им я подаря  :(

akruks

• Hero Member
« Отговор #4144 -: Октомври 04, 2026, 02:25:45 pm »
Здравейте, ако оси на солара попадат на фиксирани звезди това отчита ли се? Акрукс, честит рожден ден! Понеже ти си споменавала Алциона, какво ще кажеш за сол. МЦ на 29 градуса Телец?
-
Акрукс, в твоя Солар Юпитер е оперативен, с добър статус и в благоприятен аспект с натална Венера, мисля обаче, че е притеснителен съвпадът на малефика Сатурн с натален Юпитер.
-
Прикачам един солар, който ме впечатлява с още 3 възврата - Меркурий, Венера и Марс като Венера е упр. по фирдарии, а Марс - профекционен. Луната също е акцентирана.

Благодаря! Звездите в соларните карти не съм наблюдавала, за да имам конкретно мнение по въпроса. Сатурн е минавал над Юпитер в 8 дом като съм била малка, 3 април 1968г и като голяма на 9 май 1997г., никой не е умрял тогава и не се е случило нищо фатално в споменатите периоди.
Не се вижда прикачения солар с трите възврата  ::)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13062
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #4145 -: Октомври 04, 2026, 05:15:39 pm »

terrarossa, обратно, неподвижните звезди да са в ъглите.  ;)
Ако някое от тези звезди изгрява по това време на годината и е аспектирана от планетите, с чиято природа е тази звезда, и тези планети са хронократори- да.
Пример: Сол. Асц съвпад с Регулус и Марс и/или Юпитер са в аспект с Регулус, респективно с Асц, и Марс, Юпитер са хронократори и ъглови и по натал или в солара, и раждането е в ранна есен тогава е изгрева й, или кулминацията й февруари- март- тогава, се отчита зашото ше има какво.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 390
« Отговор #4146 -: Октомври 04, 2026, 08:58:11 pm »
Благодаря, Рени за изчерпателния отговор!
-
Акрукс, не съм успяла явно да кача първия път - коригирах и качих картата към горния пост.