Здравейте,
след няколко дни е рождения ми ден... Надявам се тази тежка година, която изживях във всеки един аспект, вече да е в миналото и предстоящата година да започнат да ми се нареждат нещата малко по малко...
Това, което на мен ми прави впечатление ... Слънце в 9 соларен, надявам се да означава много пътувания в чужбина, ама наистина много :29: АЦ върху 4-ти дом... надявам се най-накрая да стигна донякъде с ремонта в къщи. Венера в 7-ми соларен... добре звучи, но пък квадрат с Нептун? Някакви мнения относно соларна Луна върху натално АЦ?
Благодаря за всякакви коментари
Сол. Слънце в сол 9д показва, че ще те влече пътуване в чужбина и пътешествията, но разположението благоприятства предимно творческата активност, свързана с чужди езици, религия, философия, литература и издателска дейност, а също продължаване на образованието, изучаване на чужди езици, успешно приключване на съдебен процес- сол Слънце е У12. Указания за кратки пътувания в чужбина дава сол Меркурий У1 в сол 9д., но като цяло през годината акцентът ще е върху това да си стоиш у дома, да разрешаващ жилищни въпроси, да се занимаваш със семейство, родители- сол АСЦ в 4д, сол Меркурий в сол 9д е в опозиция със сол Сатурн У5,6 в сол 3д, което налага ограничения, забрана на пътуванията, вероятно по здравословни причини, бременност.
сол 3д в 5д показва забавления, любовни писма, при наличие на други показатели може и бременност да има, а също започване на начално образование на дете ако имаш
сол 5д в 7д- любовна връзка, която може да прерасне в брак, сол 7д в 10д при женска карта също е показател за брак, сол Луна в сол 10д в женска карта показва сключване на дългоочакван брак, сол Юпитер в сол 10д в женска карта при добра връзка с 5д дава успешно раждане, в случая е в хармоничен аспект със сол Сатурн У5 в нат 5д
В подкрепа на това да имаш бременност през годината е транзита на СЛВ в 5д, както и СЗ в 11д, което ще се случи дни преди да стартира новия ти солар.