Някой имал ли е Слънце в 6 ти соларен дом до сега?Ако може да сподели , какво се е слу4ило?
в онзи сайт пише, че човек ще изпадне в подчинено положение, но от какви хора и ситуации ще покаже дома, в който е разположен диспозиторът на сол Слънцето
В предстоящия солар, който започва есента на тази година, имам сол Слънце У5 в сол 6д, което е съвпад с ретро сол Меркурий У3, 6, а диспозитор на сол Слънце е сол Венера У2, У7 в сол 5д- :017:
Ще погледна за минали години дали имам сол Слънце в сол 6д.
намерих в солара от октомври 2011г- сол Слънце У5 в сол 6д където са диспозиторът му Венера У1, съУ6, сол Сатурн у10 и сол Меркурий У2,3,6- ноември 2011 започнах като частна учителка на първолак с увреден слух, който не можеше да посещава занималня поради многото деца и шум там, имаше нужда от самостоятелна работа и от индивидуален подход- справих се, но ми беше тежко и напрегнато през цялото това време, баща му е директор на училището и с кофти характер (Алдебаран точен съвпад с Марс)
Няколко години по-рано също съм имала сол Слънце У5 в сол 6д с диспозитор Венера в сол 5д на сол К5- това е годината, когато започнах да публикувам в блог мои неща, а една ме направи популярна в мрежата, като направи видео-слайд с мои творби. Освен това бях ангажирана изцяло с голямата дъщеря- подготвих я за матурата по математика- изкара 5,46 при положение, че започнаха късно учебната година заради учителските стачки, а след това им поднесоха новината, че техния випуск ще държат матури- задължително български и един предмет по техен избор. Помагах ѝ също с уроците по чужд език, че нали като завърши веднага замина на приемен изпит зад граница- бях наистина заета през годината с дела по 5д.