Пусни го с домове
Чак сега намерих време да обърна внимание на солара си. Ще се радвам да чуя коментари по него!
Интересно е, че имаш Меркуриев и Венерин възврат в солара.
Може ли аз да пусна един солар - тя има рожден ден тази седмица,какви са посоките за тази дама?Аз мисля добро кариерно развитие, късмет в работните дела, но незнам дали съм на прав път, а тзи Сатурн как да го разбирам , като ограничение финаново?
Ще води строг разчет на парите, няма да ги харчи произволно, може да спестява за дом или да има харчове покрай дома и децата. Ако е необвързана може да се обвърже през годината, да има път в чужбина с нейния мъж или с колега, с приятели, ще има успех в колектива, може също така да има внук. СЗ през септемри е на Плутон У3 в 1д и ще активира личностна трансформация при нея, които може да имат връзка с неин брат/сестра/братовчед или друго по 3д., може да започне да изучава нещо или да предприеме диета.
Ще е финансово ориентирана. Вероятно ще получи по-висок и по-добре заплатен пост.Очаква ли я развод?
Благодаря , akruks, за вниманието. Нали по 3- дом са автомобилите ? Може ли да е "събира пари за нова кола" ?. Споменавала е , че иска да смени старата. А би ли казала как се интерпретира меркуриевото завръщане ? При нея АЦ и МЦ са меркуриеви.