Новолунието е във 2 дом в Козирог на 4 градуса след Плутон, който е управител на Асцендента. Бих предположила, че са вероятни промерни в ресурсната осигуреност, в резултат на лични усилия. Тъй като новолунието прави тригон към СЛВ и Юпитер в 10 дом, може да се предположи, че ще са свързани с проф. израстване
Мисля си, че по това време доста хора получават заплати, което след празниците е добра финансова инжекция
Юпитер вече е ретрограден. Може би печелившите ще стъпят на стари познанства (благодетели), нещо, по което вече са поработили?
Марс от 12 дом квадратира ретро Меркурий в 3 дом. Часове след новолунието Луната ще мине през него, а дни след това и Слънцето. Ами вероятно в близкото обкръжение ще гръмнат разправии от таени емоции или недоизказани приказки.
Уран в 5 дом, в квадрат към Плутон У1 и новолунието - може да започнат афери, които да носят повече напрежение, отколкото радост
Да отметнем, че Уран вече е директен, а Юпитер и Меркурий са ретроградни
Упражних се в един общ поглед
При мен новолунието попада в 11 дом. Според Спилър ми е най-силният период за желания
АС на новолунието е точно върху моя СЛВ и на 2 градуса от Венера. Новолунието прави секстил с тях и секстил с моя АС. Точно тогава - Венера и Сатурн са в съвпад мунданно и върху моя натален Нептун, в секстил с нат. Плутон. Добре ми звучи, нагласих си една схема в главата как ще се проявят
:012: Мунданният съвпад на ретро Юпитер и СЛВ е върху моя Вертекс. Имам догадки
да видим дали ще излезе това, което предполагам