Автор Тема: Бихте ли си направили консултация при вас самите  (Прочетена 41909 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Ха-ха, за физика ще се изсмея, защото знам кого имаш предвид  :)

Ако се абстрахираме от апокалиптичните му прогнози, има доста задълбочени познания. Но с уклон към фанатичност, аз това не им харесвам на дъновистите.

Пишете и вие мунданни прогнози, току виж сте станали известни, ще ви гледаме по тАлАвизията и ще аплодираме.  :29:  :72:

Цитат

Като споменах за лекари, нямах предвид медицински сестри - нивото е различно.  ;D

Цитат

Венец за безбрачие, печат на самотата, ала бала... Печат на простотия.

Съгласна. И тази простотия се бълва и възпроизвежда от последователите на руската школа, масово го срещам в рускоезичните среди.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Ако се абстрахираме от апокалиптичните му прогнози, има доста задълбочени познания. Но с уклон към фанатичност, аз това не им харесвам на дъновистите.
Ама той бял брат ли е, това обяснява всичко!
  Камък в средата, с боси крачета обикалят в кръг около него, като самодиви.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Много работа ще ми отворите тези дни

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Исках да кажа, че за счетоводството принципът е че 1 плюс 1 е равно на две, докато астрологията без значение че функционира на математическа основа, за нея е необходим по-абстрактен и не строго дефиниран, рамкиран тип мислене. Юпитерово познание е в същността си.
Счетоводството се базира на логически строго дефинирани взаимовръзки и правила, докато при астрологията само те не са достатъчни.
В моята представа астрологията трябва да е строга наука и не търпи творчество,психология и интуиция.Предположения да,но в последствие трябва да се доказват или отхвърлят с факти.Едно и едно трябва да е 2,съвсем по Сатурн.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
Срещала съм различни подходи към Астрологията, какво я дефинира. Понастоящем я свързват с Уран, през Средновековието е била сатурнова наука. Според ведите - Меркурий и Юпитер. Също така съм попадала на изказвания, че езотерично се свързва и с Венера - учителят на демоните във ведическата митология /Луцифер в западната доктрина/. Раху и Кету също имат влияние /в нат. карта на астролог/, доколкото се свързват с прозрението, интуицията и излизането извън общоприетите рамки, поглеждане отвъд майя /илюзията/.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Може би всеки от нас има различно възприятие каква трябва да е астрологията заради различното разположение например на У5,ако е като при мен хоби.Професионалистите сигурно имат различно разположение на У6,У10 по дом(знак).Управител в 12Д или в съвпад с Нептун е най-вероятно да действа интуитивно,като психолог,а в огнен дом творчески.Моят управител е във Водолей(наистина със съвпад от Юпитер),но с аспект от Сатурн и изглежда за това не може да не търси сухи факти.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
В картата на професионален астролог с дългогодишна практика не винаги ще откриете аспекти за силна интуиция, прозрения и духовна извисеност. По-скоро указания за ученолюбивост, постоянство, афинитет към детайла, доза прагматизъм. С опита и практиката постепенно задобряват, не е нужно задължително да имат дарба и да са докоснати от Бога. От втория тип по-скоро ще срещнете любители или изследователи, които рядко стават комерсиални консултанти. Сред медийните и практикуващите астролози-консултанти хора със специална дарба се броят на пръсти. Даже съм малко скептична дали могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка у нас.

niarnus

• Sr. Member
  • Публикации: 422
Меркурий.

Точно. Щях да пиша и аз, че даже доста общо имат, но да си отгатне тя.  :012: :012: А Меркурий и на синоптиците е сигнификатор – и такъв познаваме. Значимите планети просто се изявяват в своето многообразие, нищо изненадващо не съзирам тук.

Повечето практикуващи астролози си имат своя професия и обикновено съвместяват заниманията. Ако това го наречете трудно, аз като един виден мултитаскър (и шизофреник става :012:), ще го приема за виц.
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
Един практикуващ астролог в България, ако си няма друга професия, гладен ще умре. Малцина правят изключение.

На мен лично би ми било доста страшничко да нямам друга алтернатива. Животът е толкова непредсказуем, не само икономическата ситуация. Ако си изкарваш хляба само с астрология и нямаш други източници, това те поставя в постоянна зависимост от клиентите, от количеството консултации. А когато се гони бройка, нещата минават на конвейер.

Happy58

• Гост
В картата на професионален астролог с дългогодишна практика не винаги ще откриете аспекти за силна интуиция, прозрения и духовна извисеност. По-скоро указания за ученолюбивост, постоянство, афинитет към детайла, доза прагматизъм. С опита и практиката постепенно задобряват, не е нужно задължително да имат дарба и да са докоснати от Бога. От втория тип по-скоро ще срещнете любители или изследователи, които рядко стават комерсиални консултанти. Сред медийните и практикуващите астролози-консултанти хора със специална дарба се броят на пръсти. Даже съм малко скептична дали могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка у нас.

имам картите на двама (даже май са трима) (едната даже си я има в нета) - ако желаете да ги чоплите .....

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
Пусни ги, ако са на известни личности.

На мен не са ми особено интересни, тъй като се съмнявам, че всички карти на астролози си приличат.

Обикновено, ако някой бг астролог ме заинтересува и му имам данните /в повечето случаи ги крият/, поглеждам ведическата му карта и навамша - там може да се види дали наистина има нивото, за което претендира, и като цяло докъде може да стигне в астрологията, с каква цел я използва /дали е призвание, талант или има по-комерсиален подход/.

Навремето, когато позадобрях с ведическата, така разпознах една астроложка, че далеч не е това, за което се представя, и симулира алтруизъм, а целите са съвсем други, по-личностни и егоистични. Твърдеше, че в България няма никакви астролози освен нея, световно неизвестната.

« Последна редакция: Юни 04, 2016, 01:03:15 pm от Lilla »

akruks

• Hero Member
Обикновено, ако някой бг астролог ме заинтересува и му имам данните /в повечето случаи ги крият/, поглеждам ведическата му карта и навамша - там може да се види дали наистина има нивото, за което претендира, и като цяло докъде може да стигне в астрологията, с каква цел я използва /дали е призвание, талант или има по-комерсиален подход/.

Навремето, когато позадобрях с ведическата, така разпознах една астроложка, че далеч не е това, за което се представя, и симулира алтруизъм, а целите са съвсем други, по-личностни и егоистични. Твърдеше, че в България няма никакви астролози освен нея, световно неизвестната.
Нека отгатна- с псевдоним като никнейма на наша съфорумка е, нали?  :)

Като цяло докъде мога да стигна в астрологията, би ли ми погледнала ведическата, ама искам честен отговор.  :17:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
Няма нищо общо с наши съфорумки, бивши и настоящи. Пък и отдавна вече не се подвизава във форумите, нито има практика в България. Интересно ми е обаче как разни женици, бъкани с лични проблеми, тръгват да срязват крилете на други хора, ако в натала видят потенциал за повече способности. И всичко това под маската на гурувщина, духовност, извисеност и алтруизъм. Щях да повярвам, ако не се занимавах и с Джйотиш, там много бързо лъсват голите зад-ници.  :72:

akruks

• Hero Member
Няма нищо общо с наши съфорумки, бивши и настоящи. Пък и отдавна вече не се подвизава във форумите, нито има практика в България. Интересно ми е обаче как разни женици, бъкани с лични проблеми, тръгват да срязват крилете на други хора, ако в натала видят потенциал за повече способности. И всичко това под маската на гурувщина, духовност, извисеност и алтруизъм. Щях да повярвам, ако не се занимавах и с Джйотиш, там много бързо лъсват голите зад-ници.  :72:
Не ме разбра, нямах предвид, че е човек от форума въпросната, а че псевдонима, с който се представя като астролог (по бтв) в обществото съвпада с никнейма на наша потребителка, нищо повече.
Помолих те за мнение по Джойтиш, относно зад-ника ми дали лъщи, но не ме отрази  :D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
По Джйотиш имаш указания за добра интуиция, на проблясъци ще те осенява. Това много помага в тълкуването на картите.

Не, няма нищо общо с никакви форумни и медийни никове.

Проблемът е, че много се проектира и завижда, това пречи на правилната преценка. Затова на жена-астролог в България трудно бих се доверила, повечето не са надскочили нивото на личните си проблеми и пристрастия.