Акрукс, ще дам малко ОВ по хорара ми дали ще срещна нова любов, мисля че ще ти е интересно
Сигурно не се сещаш какво си ми отговорила за това ще те цитирам и ще сложа картата.
''Питаш за любов, но с тази отминала опозиция между Венера У1 и Уран У5, който е ретро, както и фактът, че Венера У1 е У8, а Луната като втори твой сигнификатор е в палавите близнаци, въпросът ти се отнася сякаш повече за флирт, отколкото до сериозната любов, описана от Сатурн У5 в 1д, който е екзалтиран в знака на везни, в които Венера у1 е на трон.
Луната е в сходящ куинконкс със Сатурн У5, съУ1, така че любов в смисъла на това да хлътнеш дълбоко не се очертава, но пък ще извърши хармоничен аспект с Уран У5, кацнал на ДСЦ, тъй че най-неочаквано може да срещнеш някого, в когото да се влюбиш, но няма да е скоро, поради ретроградието на Уран. При всички положения, новата ти любов ще е с някой лъскав мъжкар, с който ще се фукаш- Марс У7 в 10д, в знак лъв''
Наистина го срещнах тоя ''лъскавия мъжкар''за който ми говореше към Декември, колкото и да не ми се вярваше. Проблема, че доколкото знам си има приятелка и за сега сме само на ''здравей и здрасти''. Та и за това се оказа права, че няма да хлътна дълбоко, обаче наистина ми харесва много на външен вид, обаче ми изглежда, че не е споделено
Това е хорара: