И естествено си направих и хорар за него, вече втори подред. Питах дали ще имам връзка с него. Рано е да питам за връзка, но за 3 месеца не се знае какво може да стане. Интересуваме дали и той ме харесва, малко като в детската градина се чувствам с тоя въпрос :012: И изобщо ще има ли някакво развитие между нас? AzaZaeL, вече ми отоговори на този въпрос в другия сайт, но ще се радвам и на друго мение. Благодаря предварително Само да вметна, че предния ми хорар изтича утре, не знам един ден дали е от значение.
Ако смяташ, че един хорар е действащ само 3мес, то действителността е показала друго, чрез обратните връзки на въпроси, които са се изпълнили след 2г например...
По твоя въпрос от днес- видно е, че го харесваш този човек, след като негов У1 е в твоя 5д, да кажа, че харесването ви е споделено няма как, макар между вашите У5- Венера и Марс да е налице взаимна рецепция по заточение, но 5д на единия е 11д на тругия и това може а показва някаква приятелска симпатия, а не любов, още повече той е обвързан, дори да не беше споделила това, то е показано от неговия представител на 1д- Сатурн
нямате сходящ хармоничен аспект между вашите У1 и между вашите У8, така че връзка или забежка не се очертава да имате, нито пък някакъв вид общуване- между 3 имате напрегнат аспект, а последният аспект на Луната е куинконкс със Слънцето, което дава категоричен отговор Не на конкретния въпрос.