Така, аз съм представена от 1-ви дом, Уран У1(?) и Луната, а той от 7-ми дом, Слънцето У7(?).
Прочетох, че добър аспект между У1 и У7 показва желание да се формира съюз. В случая аплицирането е чрез тригон.
Моят сигнификатор Уран се намира във втори дом, аспектите, които сключва са тригон със Слънцето, куинконс с Юпитер и сескиквадрат със Сатурн.
Интересно, че Слънцето У7 попада в шести дом - той ми лекува зъбите.
Нептун в първи дом вероятно показва, колко объркана се чувствам - от 10 години имам връзка с друг мъж(по-възрастен от мен с цели 8г) и винаги си мислех, че ще е първата и последната ми любов, но ето, че за първи път си позволявам да мечтая за друг, който не само, че ме лекува и няма как да флиртува с мен, ами е и на 25г, а аз на 28г.
Предполагам трябва да разглеждам и Марс(млад мъж, работещ с остри инструменти). Намира се в 9 -ти дом в Стрелец, в съвпад със Сатурн и МС.
Какво значение да отдадем на Хирон в първи дом, който прави тригон с Марс?
Предварително се извинявам се за обърканите ми разсъждения, но темата не ми дава мир. Може би и някакви други карти трябва да си направя (транзит към наталната), за да видя как така изведнъж дойде желание да се хвърлям към неща, от които до сега само ме е било страх и съм смятала за невъзможни (не само на любовния фронт).
За да има желание да се формира съюз, неговото Слънце У1 трябва да е в твоя 1д. , не е достатъчно апликиращия тригон с твоя УранУ1, още повече то е извършило вече тригон със Сатурн У1 за теб, което показва, че просто се познавате и имате съвместни дела, в случая връзка лекар-пациент, която се развива по един хармоничен начин. Това, че си представена и от Сатурн показва, че в известна степен си трайно обвързана с по-възрастен, макар че 8г не е кой знае колко голяма разлика в годините, имам две познати двойки, при които мъжът е с 20+, а си живеят много добре и си отгледаха по едно дете. Любовта не е цифра!
В любовен хорар се гледат и други показатели, не единствено У1 и У7, например Луната е основен сигнифокатор на въпроса и втори сигнификатор на питащата, а тя е в сходящ квадрат със Слънцето У1 за него, като Луната се явява У12 за него, затова и написах, че няма тайни опмисли спрямо теб, както и навика да поддържа тайна връзка, а за явна ти не си свободна, не си приключила с миналото, че да се озърташ за нещо ново, а колкото до внезапно появил се флирт, нужно е да има нещо по 8д, а Венера У8 за теб е в квадрат с Марс У8 за него.
Марс У3, У8 в негов 3д е в сходящ съвпад със Сатурн У1 за теб, ако те потърси и се срещне с теб, ще е свъзрано с това да ти оправи зъбите. И последно, но не и по значение, а точно обратното- харесването, чувствата са по 5д, а Луната У5 за теб няма връзка със Сатурн У5 за него, т.е. няма споделеност на чувства и симпатии.