Картата не отразява въпроса, може би защото не ѝ идва отвътре въпроса, а ти си я подтикнала да го зададе. Луната У6 в 1д в сходящ съвпад с Нептун съУ1- едва ли ти казва всичко, не е докрай искрена, има неща, които пази само за себе си. Проблем с партньорствата- ами в тях винаги участват две страни, ако предварително се отдава на неподходящи, тя няма ли вина за това? Връзка ще има- Слънцето У7 в сходящ хармоничен аспект с Уран У1, със стария у-л Сатурн също, но няма да е такава, каквато да я устройва, в смисъл да се стигне до брак или поне съвместно съжителство, ще отсъстват чувства, общуването няма да е хармонично- Венера У3 в сходяща опозиция с Плутон У3 за отсрещната страна, Плутон е ретро- партньорът ще е затруднен по отношение на общуване, срещи, няма да го разбира правилно, тъй като е в неин 12д., тя ще търси любов- неин У3 в 5д , а той ще се задълбочава в работа и битовизми, неин 12д е негов 6-ти.
В този хорар се виждат големи очаквания към мъжа, да е едва ли не като по филмите. Тя самата обаче подхожда с неувереност и колебание, страх от повторно нараняване, а оттам и от разкриване. По този начин трудно би се получил равностоен обмен. Изглежда ранима и сама си налага някакви задръжки, ограничения. Докато не преодолее или поне не осъзнае вътрешните си противоречия, трудно би създала пълноценни, трайни и удовлетворяващи отношения.
Акрукс, Лили, благодаря ви много за коментарите по картата. Там случаят е следният. Тя е от артистичните среди, много слънчев и забавен човек, води интересен начин на живот. Сигурно затова и очакванията й може да са "филмови".
На думи не го показва, уж очаква нормални неща, но какво става във вътрешния й свят - само тя си знае, ако знае дори и тя.
Сигурно си има нейни неща, за които не споделя, възможно е. Връзките й са все дълги, последните 2-ма, с които се раздели, ги познавам и аз - ами на мен ми изглеждаха читави, но тя като каза "не, нещо ми липсва" и ги изостави. Не ги обвинява тях, така се усеща тя. От скоро се вижда с един, който ми е малко странен на мен, и той артист човек, някаква тъга носи, вътрешно неспокойство, но важното е, че тя си го е харесала. Засега. Не искам да се правя на психолог, но си мисля дали изобщо иска сериозна връзка, вярно е, че аз я подкокоросах за хорара.
Уж иска, но май повече заради обществените нагласи, отколкото заради вътрешна потребност, не знам. А може и просто да й трябва време, тя е по-малка, още няма навършени 30.
Акрукс, какво имаш предвид под "връзка без чувства"?
Направо не си я представям в такава схема. Тя дори връзките с чувства ги утрепва заради някакви нейни незадоволени вътрешни потребности, а без чувства вече, от която и да било страна, не знам как би се хванала въобще.