Сега по картата на сестра ми. Много благодаря на всички за коментарите! :58: След като изчетох всичко внимателно, мисля, че ми просветва защо картата й изглежда така. Лили, мислите й наистина са основно в друга посока. Щом е възможно това да се отрази в картата, макар и с друг въпрос, значи най-вероятно точно това е станало. Мирабела, напълно вярно е, че тя гони собствените си цели, поставя себе си на първо място. Във връзка с кариерното й развитие й предстоят както обучение, така и пътуване. Акрукс, не знам дали имам право чак за флиртаджия да го набедя. Имал е забежки, наистина, по време на предишната му крайно злощастно развила се връзка, признал си го е. Тео, и аз като теб очаквам тя да го зареже. Изначално бях извънредно скептична за отношенията им, не мислех, че ще удържат повече от 2-3 месеца. Но ето, че са още заедно и се чудя какво би ги държало един към друг, ако не е любов (а по картата не изглежда да е). Практическа полза един от друг нямат, по-скоро са си "неудобни" в известен смисъл. Ако беше заради физическото привличане, досега да им е преминало. :017: И все пак това е хорар, има ограниченост във времето.