Дойде време да опра и аз до любовните хорари.
Въпросът е: Ще се развие ли добре връзката ми с Д?
Това, което виждам, е, че аз съм Уран, и съм преди ретроградие, в квадрат с него, Слънцето.
Не знам какво значат последните градуси
Квадратът на Слънцето с Уран е отминал, тъй че показва отминало напрежение, конфликт на интереси в отношенията ви. Последния градус показва, че и за двама ви предстои промяна в личен план, може да минете на ново ниво във връзката. Самата ти не си сигурна в чувствата си, не показваш топли чувства, а той с лъвското Слънце точно има нужда от пламенни чувства, макар неговите също да са резервирани, но вътрешно има нужда от дълбочина и голямата любов. Сериозен е по отношение на чувствата, и ако имаш нужда от семеен уют и мъж в ежедневието, може да го получиш в негово лице.
Акрукс, покрай пълнолунието нещата бяха един малък ад.
Днес той е различен, мил.
Вероятно тригонът на Луната към Венера като последен аспект преди излизане от знака оказва влиение.
Благодаря ти.
Оф, такива мъже най-ги обичам. Днес злобни, утре милички. Не им го позволявайте! Мъжът, който е до мен никога, дори един ден от всички тези 10 години, които сме били заедно не ми е повишил тон.
Иначе този, с който бях преди беше все едно е с биполярно разстройство. Все драми, все ревности, даже агресираше на моменти, и изведнъж като усетеше, че почвам да му се изплъзвам ставаше кротък като агънце.
Когато обявих, че го зарязвам ме обсипа с подаръци, то не бяха сълзи и сополи, заплахи, после пак сополи и заплахи. Ай сиктир!